Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PlanetSide 2

zVendox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam kilka pytań co do gry Planet Side2.

1.mógł by mi ktoś sprościć fabułe?. chodzi mi o to czy to coś w stylu CS że masz mapki i jazda czy coś innego?.

2.czy gra tam dużo ludzi? jest z kim pograć w nocy?.

3. Wypisać + i - tej gry.

4. Opłaca się wgl poświęcić na tą gre więcej czasu?.

Nagradzam limitem Lajk. :)

07397503792889363185.jpg

Opublikowano

1.Ojj chłopie jeśli myślisz, że to jest na zasadzie wczytuje Ci się mapka (maluśka) jak w cs'ie, to się grubo mylisz! :D

Gra ma wielki wręcz ogromny otwarty świat, w którym toczy się wojna 3 hmm państw/klanów/ras (nie wiem jak to nazwać, bo szczerze mówiąc nie wsłuchiwałem się w fabułę).

2.Ludzi gra od groma (przynajmniej około 2 miesiące temu, ale pewnie nic się nie zmieniło) jest kilka serwerów europejskich, na których zawsze się coś dzieje, czy to dzień czy noc.

+Otwarty świat

+Możliwość używania samolotów, czołgów, quadów :D

+Duża ilość graczy

+Kilka hmm klas postaci przykładowo jeden to enginer potrafi stworzyć działko na polu walki stanąć za nim i zdecydowanie przewyższyć wynik walki, lub postać lecząca (już nie pamiętam nazw), coś ala sniper, potrafi stać się nie widzialny, jedna postać z plecakiem odrzutowym, postać z ciężkim sprzętem typu bazooka, ckm (wszystkie wymienione wyżej rodzaje broni są jakby to ująć z przyszłości, lepiej wyglądają, są to różne lasery itp.)

+Możliwość długiego eksplorowania mapy świata (nie wiem jaki to +, ale zawsze coś :D), mapka jest cała odkryta od początku gry więc... ;d

-Nie masz dobrego sprzętu i łącza, to kiepsko będzie hulać.

-hmm to chyba tyle z tego co mi nie pasowało ;d Gdybym miał lepszy sprzęt to ta gra byłaby na 1 miejscu z mmo w którą bym zagrał :P

Myślę, że sprawdzić warto tym bardziej, że jak na tak duży świat i fajną rozgrywkę waży na prawdę mało :D Grafika jest na dobrym poziomie, optymalizacja hmm to mógłbym jeszcze zaliczyć do - bo dużo osób ma z tym problem ;d

Opublikowano

gierka waży 15gb :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...