Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ram

-Mati-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Posiadam ram ddr2 1gb 1066 mhz z kingmaxa i chce dokupić 1 gb lecz mysle nad kupnem 1gb 800mhz też z kingmaxa taniej wychodzi lecz czy będą współpracować?

Wiem że 1066 zwolni do 800 ale czy to taka różnica?

jest to rozwiązanie tymczasowe ponieważ za kilka miechy będzie nowy komputer

jeśli trzeba podać całą konfiguracje to proszę napisać.

Procesor: AMD Athlon II X2 245

Płyta: Gigabyte model M68M-S2P

Ram: Kingmax semiconductor KLED48F-A8KI5

Grafika: Nvida geforce 9500gt

Opublikowano

od kingstonuj sie od kingmaxów bo dobrze napisał, to pamięci z dolnej półki cenowo do starszego sprzętu idealna ;)

musisz podać przynajmniej jaką płytę główną posiadasz i jaka kość jest aktualnie , jedna czy dwie w slotach , jedno czy dwustronna ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Procesor: AMD Athlon II X2 245

Płyta: Gigabyte model M68M-S2P

Ram: Kingmax semiconductor KLED48F-A8KI5

Grafika: Nvida geforce 9500gt

a po to bo mam viste a na 1gb to się nie pogram mało ramu niestety vista trochę bierze dotychczas grałem na drugim pc (rodzinnym) lecz mam rodzeństwo i nie zawsze wolny

a rodzice obiecali że dołożą sie do komputera jak zdam do następnej klasy wiec kompa nowego nie będę mieć do końca czerwca

Opublikowano

spokojnie możesz kupić 1 GB nawet 800MHz , zaczną działać w końcu ci pamięci w dualu jak dołozych

najlepiej było by kupić identyczną przynajmniej o tej samej częstotliwości, a tak to stracisz trochę na wydajności ale i tak zyskasz po dołożeniu i uaktywnieniu trybu dual channel

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Dobrze, ze za trzy bo niektórzy zakładają teraz a czekają do czerwca bo niby będą obserwować ceny xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...