Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Kolory

ProGram132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmh. Mi to wygląda na jakiegoś wirusa. Przeskanuj komputer jakimś antywirusem. Jeśli nie pomoże zaktualizuj sterwoniki karty graficznej.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Avastem skanowałem i nic : (

A ze sterami to samo

@Edit mam jeszcze kompa przez rok na gwarancji ale wolałbym się z nim na święta nie rozstawać ; ]

Za 30 min wbije na kompa i prześle screena jak to kijowo wygląda

Opublikowano

Jak ja ten problem pamiętam :P, miałem to samo rok temu.

Masz 4 opcje do wybory

Otwórz kompa i pędzelkiem wyczyść kartę graficzną

Format kompa

Nowa karta graficzna

Zainstaluj na próbe słabsze stery do karty, zobaczymy czy to wina karty że nie wyrabia ( to się zdarza najbardziej przy starych i słabych kartach graficznych )

I jedno pytanko, nigdy nie podkręcałeś karty graficznej???

Mi akurat pomogło nowa karta graficzna ale bym radził też zrobić tez te 3 metody

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

A jaki masz windows ?, jesli 7 to chyba poprostu zostal zmieniony schemat kolorow na podstawowy windows 7. Robi sie tak jesli program czyli w tej sytulacji combat nie jest zgodny z pewnymi elementami wizualnymi systemu windows. Tez tak mam jak uruchamiam combata ale po wylaczeniu gry wszystko wraca, moze pozmieniej cos w personalizacji ?

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Na win7 jeśli masz wygląd ustawiony na full, no to będzie Ci zmieniał np. pasek start, ale to jest normalne, każdy użyszkodnik siódemki tak ma, nie ma się co niepokoić bo po wyłączeniu gry powinno znowu przestawić na domyślny wygląd.

Opublikowano

Do większości gier czy to BF czy to CA jest używany Styl "Aero". Tego nie zmienisz. Przecież to tylko w grze jest więc co to przeszkadza? I tak na pulpit nie patrzysz jak grasz.

Opublikowano

Tutaj masz kompozycje jakie powinny być na twoim kompie(nie patrz na te vaio bo to są wgrane specjalnie do mojego kompa)

1364588317-U683421.jpg

Wybierz podstawowy windows 7. Potem pod tym masz opcje:

1364588451-U683421.jpg

Tutaj sobie edytujesz. Kolor okna daj na obojętnie jaki i sprawdź czy nadal masz cały czas takie same.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...