Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Do 4800 IP

artcal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Ktora postać do 4800 najlepiej sprawdzi się jako postać uniwersalna, tzn. będę mógł pójść nią do jungli, na mida czy topa. Korzystając z okazji chcialbym zapytać o lee sin'a, słyszałem, że na obecną mete są lepsze picki i jest on dosyć słaby w s3, możecie to potwierdzić czy nie zgadzacie się z takim stwierdzeniem ? Poprosił bym o jakieś ciekawe buildy do niego ( strasznie interesuje mnie ta postać) oraz doklady opis poszczególnych faz gry. Z góry dziękuję.

cj552_14mxpnc.jpg

Opublikowano

Lee sin jest mocny w early/mid game, ma latwe ganki, sam zrobi dragona na 6-7lv(potrzebne sa conajmniej madredy) ma wykop, ochronke i slowa w skilach.

Jest mocna kontra na akali ze wzgledu na to ze moze spokojnie ja bic nawet jezeli zniknie w swoim polu. Slaby w late, traci swoja wartosc i dmg.

Build:
Buty pod enemy/Lodowy mlot/Krwiopijec/Czarny tasak/GA/Ostatni szept lub sloneczna peleryna.

A jezeli chodzi Ci o postac uniwersalna to polecam Jarvana, dobry do jungli/topa i na mida tez sie widuje:
Jego zalety:
+Podrzut z e/q

+Slow

+Zwiekszenie as i armora z e

+Harras z q

+Zamkniecie z ulti

+Duzy dmg z pasywki

sstwc.jpg

Opublikowano

Ezreal

- Q z dmg równym AD + mały cd z niego

- Z dupy dmg wystarczy tylko miec jeden item np. krwiopijec i robisz miazge

- free flesh z E

- dobra pasywka przyśpiesza prędkość ataku

- łatwo walnąć frist blooda

- mobilny

- ulti które zadaje dużo dmg oraz leci przez całą mape

- W ogóle postac jest OP :D

Na początek kup dorana lub buty i 3 potki mój build jest taki: na początek doran póżniej butki i 3 potki>> beserki>> krwiopijec>> ostrze nieskonczonosci>> taki niebieski łuk ( nie pamiętam nazwy)>> zmora>> sprzedajesz dorana i kupujesz trójce lub ga

Niedługo zapowiedż serwera ExoriusMT2 !

Chcesz być nabierząco ? Lajknij: http://www.facebook.com/pages/Exoriusmt2/348738298577520

Opublikowano

Ezreal

- Q z dmg równym AD + mały cd z niego

- Z dupy dmg wystarczy tylko miec jeden item np. krwiopijec i robisz miazge

- free flesh z E

- dobra pasywka przyśpiesza prędkość ataku

- łatwo walnąć frist blooda

- mobilny

- ulti które zadaje dużo dmg oraz leci przez całą mape

- W ogóle postac jest OP :D

Na początek kup dorana lub buty i 3 potki mój build jest taki: na początek doran póżniej butki i 3 potki>> beserki>> krwiopijec>> ostrze nieskonczonosci>> taki niebieski łuk ( nie pamiętam nazwy)>> zmora>> sprzedajesz dorana i kupujesz trójce lub ga

Ezreal to adc, ktorym najczęściej gram teraz, a niebieski łuczek to last whisper ( ostatni szept ), ale dzięki za fatygę

cj552_14mxpnc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...