Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Ally vs. Horda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was znowu głupie pytanie. Gram pandarenem i nie wiem którą stronę konfliktu mam wybrać, Ally czy Horda? Serwer Burning Legion.

pr02.jpg
Opublikowano

Jak ja się nie mogę na coś zdecydować to wyłączam mózg i na odwal byle co biore i gram dalej :P

Opublikowano

Co do tej wypowiedzi , że na Burning Legion jest dużo hołoty to częściowo się zgadzam , jednakże rzadko zdarzają się przypadki neokidów itp.Wiadomo często spotka się niewyżytych graczy ale takich to tylko szerokim łukiem omijać. Ja juz od dłuższego czasu na BL gram i jest bardzo dobrze ludzie pomocni jak czegoś nie wiesz to piszesz na gildyjnym w masówce przy levelowaniu i juz odpowiadają :) Neokidy to tylko skrajne przypadki. A frakcje wybieraj tą co wolisz ;)

Opublikowano

Jeżeli wolisz krzywe ryje,armie zombie to wybierz Horde.

Jeżeli wolisz ludzi,stronę dobra,armię rycerzy to wybierz ALLY .

28928409202092795768.jpg

Fearless <3

Opublikowano

polecam ally dużo przyjaznych graczy horda nie wyżyte neosy q giverów zabijaja itp

Nie posiadam sygnaturki jeśli byłby ktoś taki dobry i potrafił ją zrobić jestem w stanie coś mu zaoferować :)

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli wolisz krzywe ryje,armie zombie to wybierz Horde.

Jeżeli wolisz ludzi,stronę dobra,armię rycerzy to wybierz ALLY .

Brak tu strony dobrej(zło/dobro) ,jak już obydwie są złe :)

Edytowane przez danielosik

ALLIANCE

Opublikowano

Jak chcesz grac pvp na BL'u to ally bo oni ownia tam bg wiem bo sam gram w hordzie -.-..... brak slow transfer robie na innego serva bo nie mam zamiaru grac allusem :D a mam dosc randomow przegranych tylko rated wygrywamy jeszcze jak druzyna z ogarem z gildii pozdro ;D for the horde !

15262309153769604022.jpg

Opublikowano

Jak chcesz grac pvp na BL'u to ally bo oni ownia tam bg wiem bo sam gram w hordzie -.-..... brak slow transfer robie na innego serva bo nie mam zamiaru grac allusem :D a mam dosc randomow przegranych tylko rated wygrywamy jeszcze jak druzyna z ogarem z gildii pozdro ;D for the horde !

Idz graj w ally i będziesz płakać tak samo " aaaaa ally przegrywa wtf wtf wtf ide w horde" etc uwierz mi na słowo w ally jest tak samo czasem przegrywasz z 7 razy z rzędu a czasem leci jak po maśle i wygrywasz wszystko.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...