Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Wrestling

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o Wrestlingu ? tzw. Wolnej Amerykance ?

Każdy wie , że jest to udawane itd .

Lecz gdy biją się krzesłami , drabinami etc . to trochę na pewno boli .

Wiem iż jest to udawane i pewnie mnie wyśmiejecie ale jestem uświadomiony co do tego .

Lubie sobie czasem oglądnąć w wolnym czasie coś takiego .

Zapraszam was gorąco do dyskusji na temat Wrestlingu , wypowiadajcie się :)

Opublikowano

Polecam poszukać filmików z amatorskiego wrestlingu, nieźle się uśmiałem z tego co wyprawiali. Rzucanie przeciwnika na drut kolczasty albo rozwalanie jego głową świetlówek. xD Co nie zmienia faktu, że wrestling jest chujowy. Zaorać.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Polecam poszukać filmików z amatorskiego wrestlingu, nieźle się uśmiałem z tego co wyprawiali. Rzucanie przeciwnika na drut kolczasty albo rozwalanie jego głową świetlówek. xD Co nie zmienia faktu, że wrestling jest chujowy. Zaorać.

To o czym mówisz to nie jest amatorski Wrestling tylko tzw. CZW , ja wyżej wysłałem filmik z największej na świecie federacji Wrestlingu tzw. WWE .

Opublikowano

bardzo dużo osób to oglądało i nadal ogląda. fakt to jest fajnie fajnie to wygląda ale prawdą to to nie jest, ale same walki bez żadnych wzniesień i upadków były by jak krótka telenowela. do dupy

Opublikowano

Heh , każdy wie że to udawane , ale przykładowo popatrz na pierwszą lepszą akcje :

Chyba trochę bolało . -.-

Kilka lat temu oglądało się przyjemnie i były emocje. Od około dwóch lat WWE stało się aktorstwem. Według mojego zdania

Opublikowano

Sam oglądam WWE od 5 lat :D

Wiadomo że kiedyś to było coś,jak Jeff skakał z parunastu metrów na Ortona,jak w powyższym filmiku Mick Foley rzuca Ortona na pinezki.

Spadanie na drabiny i takie tam to też boli.Teraz już nie jest tak jak kiedyś ale nadal to uwielbiam ;)

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

2 lata temu było wielu mnóstwo Wrestlerów np.

Edge , w/w Jeff Hardy i mnóstwo innych , lecz gdy oni odeszli i przyszło nowe pokolenie to wiele na gorsze się zmieniło .

Opublikowano

Jeff niestety zdupcył do TNA a tam nic ciekawego nie ma,Edge już nie może,Shawn Michaels za stary,Batista odszedł.Ehhh....

Teraz tylko Cm Punk,Brock Lesnar,Dolph Ziggler,Daniel Bryan oni są nadzieją WWE,może ktoś jeszcze inny.

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Opublikowano

Sam oglądam WWE od 5 lat :D

Wiadomo że kiedyś to było coś,jak Jeff skakał z parunastu metrów na Ortona,jak w powyższym filmiku Mick Foley rzuca Ortona na pinezki.

Spadanie na drabiny i takie tam to też boli.Teraz już nie jest tak jak kiedyś ale nadal to uwielbiam ;)

ach te dawne czasy ;/ Jeff poszedł do innej organizacji.

A co do wrestlingu , biorę leki i sterydy przeciw bólowe

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Co ma boleć jak jest udawane. Zaraz będą komentarze że to na serio : ]

Tak będą bo akcje są prawdziwe . Nie wież nie wypowiadaj się.

Opublikowano

Tak będą bo akcje są prawdziwe . Nie wież nie wypowiadaj się.

wieże? Najbliższa przy kościele.

Od dawana wiadomo że to jest udawane nawet o tym była mowa w mediach : ]

Opublikowano

Rozrywka jak każda inna, dlatego nie można tego pojmować na serio tylko właśnie jako aktorstwo i "zabawę".

Od czasu do czasu oglądam, nic specjalnego no ale rozrywka to rozrywka.

Opublikowano

wieże? Najbliższa przy kościele.

Od dawana wiadomo że to jest udawane nawet o tym była mowa w mediach : ]

ale nuubek , powkóżamy ortógrafią :) ,, nie słóhajcie gą , te akcje sa prawdźiwe

Opublikowano

Niee , te akcje nie są prawdziwe . -.-

skok z 2 m na drabine, nie jest prawdziwy

Opublikowano

Jak byłem mały to strasznie tym się jarałem, lecz mi przeszło. Zrozumiałem o co w tym chodzi :P

Opublikowano

kiedyś oglądałem tego ,że hej ! pierwsza walka była Shawn Michaels & John Cena vs. Batista & Undertaker oglądałem jakoś 2004-2005 to było to 2012 teraz aż szkoda patrzeć na to "aktorstwo".

40143183857070538758.png

333 Posty

28.03.2013

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...