Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] nie moge sprzedac postaci ?

Anonir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ponownie :) i z kolejnym problemem :) dostalem od kolegi konto 23 lvl ;) (ja sam wbilem 18 zeby nie bylo chodzi o to zebym jak najszybciej wbil 30 i gral w rankingowych :) ) bylo na nim kilka postaci :) które mi po prostu nie leżą i chcial bym je sprzedać :D problem tkwi w tym ze nie moge ich sprzedac poprostu jak by ich nie bylo tak to wyjasnie :) bylo tam troche Rp kupilem na szybkiego najtansza postac - ona byla :D wie ktos o co cho ?

Opublikowano

albo nie można sprzedać postaci które się kupiło bardzo dawno temu.

ps. kategorycznie nie graj rankedów od razu po wbiciu 30lvla

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

dobrze nie będe ;) a jest jakiś sposób by się ich jednak pozby ć ? bo widzialem ze kiedyś pisano wiadomości do supportu :) czy jak napisze to ,,odkupią'' moje postacie ?

Opublikowano

dobrze nie będe ;) a jest jakiś sposób by się ich jednak pozby ć ? bo widzialem ze kiedyś pisano wiadomości do supportu :) czy jak napisze to ,,odkupią'' moje postacie ?

To jest bardzo mało możliwe by tak zrobili.

A jakie te postacie masz? Bo może nie są one aż tak złe, tak jak ci się to wydaje.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Skoro sa zetony to oni sie juz takimi sprawami nie zajmuja, wiec nie odkupia.

sstwc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...