Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DdoPay rejestracja pod is

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałem do was napisać abyście podzielili się ze mną swoją wiedzą tzn.

Chcę się zarejestrować w DotPay i podpiąć go do is :D i tu moje pytanie

- Czy rejestrować na osobę prywatną czy na firmę ??

- czy jeżeli podam teraz bank to mogę go później zmienić

- Czy bank lub Skarbówka nie będzie pytała lub chciała sprawdzić z kąd są pieniądze przychodzące na konto

Proszę abyście się wypowiedzieli pod tematem jak wy to macie i czy nie macie żadnych problemów z prowadzeniem własnego serwera

PS. nie chce wypowiedzi typu raczej nic ci nie zrobią ale nie mam serwera więc nie wiem do końca (CHCE WYPOWIEDZI OSÓB KTÓRE MAJA WŁASNY SERW ;])

Za pomoc będą lajki :D

Opublikowano

Witam chciałem do was napisać abyście podzielili się ze mną swoją wiedzą tzn.

Chcę się zarejestrować w DotPay i podpiąć go do is :D i tu moje pytanie

- Czy rejestrować na osobę prywatną czy na firmę ??

- czy jeżeli podam teraz bank to mogę go później zmienić

- Czy bank lub Skarbówka nie będzie pytała lub chciała sprawdzić z kąd są pieniądze przychodzące na konto

Proszę abyście się wypowiedzieli pod tematem jak wy to macie i czy nie macie żadnych problemów z prowadzeniem własnego serwera

PS. nie chce wypowiedzi typu raczej nic ci nie zrobią ale nie mam serwera więc nie wiem do końca (CHCE WYPOWIEDZI OSÓB KTÓRE MAJA WŁASNY SERW ;])

Za pomoc będą lajki :D

Rejestruj na osobę prywatną

Tak możesz zmienić w ustawieniach

Skarbówka się nie przyczepi ponieważ dotpay automatycznie odprowadza podatek

Opublikowano

Odpowiedź dostałeś, na co jeszcze liczysz? Skoro nie masz firmy, to jak chcesz na nią zarejestrować? Skoro dotpay odprowadza podatek, to o co mogą się przyczepić?

Opublikowano

- Czy rejestrować na osobę prywatną czy na firmę ?? OSOBA PRYWATNA

- czy jeżeli podam teraz bank to mogę go później zmienić TAK

- Czy bank lub Skarbówka nie będzie pytała lub chciała sprawdzić z kąd są pieniądze przychodzące na konto Nie. Podczas wypłaty pobierane jest od kwoty 19% podatku VAT(od towarów i uslug) które idzie odrazu do fiskusa . pozdro

Opublikowano

2 UP jakiś czas temu pytałem się jednego moda to powiedział mi żeby zarejestrować na firmę ponieważ będe miał więcej funkcji czy coś ja się tylko pytam więc o co ci chodzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...