Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poczekaj, możliwe , że nie ma og na kompie lub wysyła, albo pakuje. Miałem podobnie, kiedy zamówiłem buty, przez 4 dni nie mogłem złapać ze sprzedającym kontaktu. Lecz potem było ok (:

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Opublikowano

Kupiłem ps3 na allegro wczoraj minął dzień i sprzedający nie odpisuje i mam pytanie poczekać czy dać mu negatywa zgłosić gdzieś to

Jebany :D po jednym dniu chce mu dać negatywa bo gościa nie ma na kompie -.- taa i jeszcze zgłoś to na policje

haha, dobry jesteś.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

chyba ci powaliło z ta prędkością zakupu, jako kupujący masz obowiązek tylko zapłacić i czekać aż ci nadejdzie przesyłka

zaakceptowałeś JEGO warunki sprzedaży to sobie przeczytaj na aukcji ile ma czasu na wysłanie przedmiotu ( dni roboczych ) dolicz święta i spodziewaj się przesyłki za tydzień

sprzedający wcale nie ma zadanego obowiązku odzywać się czy pisać do ciebie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Może ma urlop ?

On też jest człowiekiem i może mieć różne problemy. Tak długo jak sprzedaję przez allegro nie zdarzyło mi się, aby ktoś w ogóle wystawił mi negatyw (nawet, jak zwrotów nie przyjmowałem), tak samo przy zakupie chyba 2 tygodnie sprzedawca czekał na moją wpłatę, bo zapomniałem, że cokolwiek kupiłem.

2-3 tygodnie, jak nic nie będzie, to po prostu zostaw tą sprawę, nic nie wystawiaj ;)

Opublikowano

kogo to obchodzi kiedy się logował ? to jego problem i sprawa a nie twoja.

ja nawet nie wchodzę na allegro po zakupie ode mnie i przez 2-3 tygodnie nie mam logowań, wystarczy że odbiorę pocztę i wyśle pod adres który dostałem

jeśli się obsługuje allegro z programu, nie ma pokazanego logowania. data logowania odnosi się do logowania poprzez stronę WWW allegro

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Spokojnie :D

Na 90% pewnie dostarczą Ci ps3.Miałem coś podobnego czekałem tydzień na kamerkę (w tym czasie nie odpisywał), ale świadczy to tylko o jakości sprzedawcy :D

Opublikowano

Spoko tylko ważne żeby odczytał wiadomość bo tam była paczka pocztowa ale prosiłem za pobraniem ale zdobyłem jego tel to zadzwonię może

@edit

Do kosza okazało się że dzisiaj sprzedała komuś innemu to dałem negatywa i podziękowałem:)

saturax123.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...