Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]RevolutionMt2

HILL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
Od 2 lub 3 dni server nagle został wyłączony. Pisali ze bedzie on przenoszony na inna maszyna.Czy to prawda?? I czy wogole ten server wogole znowu zacznie funkcjonować? Prosił bym o wypowiedz najlepiej Burn'a lub kogos odpowiedzialnego za to.
Temat nie stworzony do kłótni .
Pozdrawiam

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Administracja Revolutiona jest normalna, więc przenoszą po prostu serwer na inną maszyne.

Z pewnością będzie jeszcze online.

Opublikowano

Jak tak napisali to tak bedzie siedz spokojnie i czekaj albo napisz sobie na gg lub emaila do GM WTF?!?

Naucz sie uwaznie czytac. Czy ja napisalem ze server bedzie offline? Poprostu sie zapytałem czy ktos cos wie dokladnego o tym servie i potem wyraziłem swoja opinie tak wiec prosze o nie pisanie mi tu takich rzeczy,

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Olac ten server.Zrobili ludzi w konia i tyle."Przekladamy server na nowa maszyne" a tu wylaczyli server i juz :P.

Pewnie wystartują, ale mieli mało graczy to pewnie dodadzą nowości

Opublikowano

no wlasnie mieli malo graczy wiec ich teraz straca i beda zbierac graczy od 0 xD bo ci co tu grali pewnie znalezli sobie cos nowego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...