Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

I chyba gramy od nowa :D

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Siema, nie mam w co grać, więc przypomniał mi się stary Metin2 w którego ostro noł-lajfiłem cztery, trzy lata temu - na początku PL i privy i tam grałem, a teraz nie grałem z kilka (około pięć) miesięcy i jakoś tak mnie naszło, ale zgaduję, że jak wbiję do gry i zobaczę inteligencję niektórych graczy to mi się odechce grać.

Chcę grać na Solarze (s26) zostały mi tam: 30lv bez eq, 38lv bez eq i 81lv bez eq. Nie mówcie mi, że grać na tym 81lv, bo postać słaba, że się nawet expić nie chce.

Kilka pytań:

1. Warto wrócić na PL?

2. Jak zarabiać kasę?

3. Jak wykorzystać IS (max daję po 10zł, to nie dużo)?

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

1.Jak masz wysoki lv lub znajomych ktorzy graja to tak

2.Dropiac itemy z hp/kamienie duchowe czy ulepszajac rozne itemy

3.Pd jezeli chcesz szybko expic albo rekawice jezeli chcesz duzo dropic ew. na przepustki.

sstwc.jpg

Opublikowano

1. Ciskaj na .sg lub .ph nie na PL'u.

2. Jak zawsze - expiac dropisz itemki.

3. Najlepiej w jakiś PD lub Rękawice z racji świąt i eventów.

Opublikowano

Siema, nie mam w co grać, więc przypomniał mi się stary Metin2 w którego ostro noł-lajfiłem cztery, trzy lata temu - na początku PL i privy i tam grałem, a teraz nie grałem z kilka (około pięć) miesięcy i jakoś tak mnie naszło, ale zgaduję, że jak wbiję do gry i zobaczę inteligencję niektórych graczy to mi się odechce grać.

Chcę grać na Solarze (s26) zostały mi tam: 30lv bez eq, 38lv bez eq i 81lv bez eq. Nie mówcie mi, że grać na tym 81lv, bo postać słaba, że się nawet expić nie chce.

Kilka pytań:

1. Warto wrócić na PL?

2. Jak zarabiać kasę?

1.Tak bo wprowadzają nowości :)

2.Sura WP

3.10 zł na pl'a to strasznie mało , minimum po 20 zł , najlepiej kupuje dodania bonów i zmianki i bonuj itemy

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

Kilka pytań:

1. Warto wrócić na PL? Jeżeli chcesz to tak lecz wolałbym polecić Ci Prywante Serwery typu Ravia,Balantia,Nexanity.

2. Jak zarabiać kasę? Imha,FishBoty,DT.

3. Jak wykorzystać IS (max daję po 10zł, to nie dużo)? Przepustki do v2 ew dodania. Nie znam cen IS więc mogę się mylić.

Opublikowano

1. Czy ja wiem, ostatnio dodali aktualizację z której nie wszyscy byli zadowoleni. Jeśli już musisz na globalu to polecam sg i us. Jeśli priv to Ravia, Tiveria.

2. Jest dużo sposobów: ryby, rudy, handlowanie, drop m1 metki, m2 metki, sohan/pustynia metki, 7p dt metki, las/red las metki, drop ulepszaczy różnego typu, ulepszanie.

3. Jeżeli chcesz wydawać na Is 10zł miesięcznie to za dużo Ci to nie pomoże :) Yangów na allegro też zbyt dużo za to nie kupisz

1361879167-U286162.png

O to moja galeria z tekstami: http://www.mpcforum.pl/topic/872257-troch-rapu-dla-dobrych-chopakw-art-pleniawek/

Postaram się jak najczęściej wrzucać nowe teksty ;)

Opublikowano

Zarobek na metkach w m2 lub w imha.

W IS sobie kup rękawice złodzieja na dropa

Warto grać na plu, bo będzie łączenie + jest dużo nowości.

Opublikowano

Kilka pytań:

1. Warto wrócić na PL?

2. Jak zarabiać kasę?

1. Warto dużo nowości ..

2. Fb , tym 81 idź robić itemy do dt .

3. Odkładaj i potem kupisz coś dobrego ...

sygna_player.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...