Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] "Wiedźmin 2 Zabójcy Królów"

vortex1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Stwarzam nowy temat bo nie mogłem znaleźć innego tematu z takim problemem.

A więc mam taki problem iż mam oryginał Wiedźmina 2 i nie da się go uruchomić.

Sprowadzałem grę do każdego patcha jaki tylko jest do tej gry i na każdym patchu próbowałem odpalać grę i nic.

Pokazuje mi się tylko Launcher a gdy klikam "Uruchom Grę" to wyskakuję mi w dolnym prawym rogu " The Witcher 2 Launcher" i wskakuje z powrotem Launcher.

Sterowniki oczywiście wszystkie aktualizowane do najnowszej wersji, net Framework 4.0 ( tak jak każdy radzi do tej gry )

Microsoft Visual mam wszystkie od 2005 do 2010.

Antywirus w czasie instalacji i patchowania wyłączony.

Uruchamiane za pomocą Administratora ( i też nic )

Wszystkie inne programy w tle wyłączone przy uruchamianiu gry.

Dodam tylko że kilka miesięcy temu jak instalowałem te grę to udało mi się uruchomić normalnie tylko że zacinała mi, ale kupiłem nowe części i bardzo chce pograć. Nie wiem w jaki sposób w tedy gra zadziałała ale teraz nie chce...

Windows 7 32 bit

Ogólnie już wymiękam i proszę o pomoc! :( Z góry Dziękuję.

PS: To ta wersja pudełkowa bez Steam.

Opublikowano

Też nic... Musiał by mi ktoś pomóc kto uruchomił te grę, mam na myśli to że podał by mi dokładną instrukcję instalacji czyli jakie te patche i czy jakiś crack czy coś... Bo dalej się pokazuję Launcher po kliknięciu "Uruchom Grę"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...