Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot ,

EpicOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy istnieją jakieś boty do tego żeby sam czołg jechał np klikne raz strzałkę w lewe żeby jechał cały czas w lewe dopóki go nie zatrzymam ? Ułatwiło by to sprawę wjechania na górkę . Bo to trochę zajmuje .

Dałeś mi 5% ? jesteś taka śmieszna .

Opublikowano

Przycisk:

R-Automatyczne jechanie do przodu ( naciskając pare razy ustawiasz siłe silnika )

F-Automatyczne jechanie do tyłu ( naciskając pare razy ustawiasz siłe silnika )

Opublikowano

Przycisk:

R-Automatyczne jechanie do przodu ( naciskając pare razy ustawiasz siłe silnika )

F-Automatyczne jechanie do tyłu ( naciskając pare razy ustawiasz siłe silnika )

och dzięki nie wiedziałem o takiej sprawie :)

Opublikowano

TAAAK ludzie zazwyczaj popełniają jeden podstawowy błąd w uruchamianiu czegokolwiek -NIE CZYTAJĄ INSTRUKCJI , a przecież zanim zaczęło się grać wystarczyło godzinkę (max) poczytać tu i tam i podstawy byłyby znane , ale po co ? lepiej zaśmiecić forum idiotycznym pytaniem .

Opublikowano

@up i kogo to interesuje? Przeczytaj cały temat zanim coś napiszesz...... Autor tematu zadał pytanie, Aziraal321 mu odpowiedział, a ty patrząc tylko na nazwę tematu piszesz tu post.

Do autora- Ja powiem jeszcze , bo nie wiem czy zczaiłeś, że jak 1 raz klikniesz R to powoli jedzie, 2 razy szybciej, a 3 maksymalnie.

Opublikowano

Możesz się także szybko zatrzymać klikając spacje (gdy jedziesz z włączanym tempomatem), ale po oddanym strzale znów zaczynasz jechać ze starą prędkością !

Opublikowano

@up i kogo to interesuje? Przeczytaj cały temat zanim coś napiszesz...... Autor tematu zadał pytanie, Aziraal321 mu odpowiedział, a ty patrząc tylko na nazwę tematu piszesz tu post.

Do autora- Ja powiem jeszcze , bo nie wiem czy zczaiłeś, że jak 1 raz klikniesz R to powoli jedzie, 2 razy szybciej, a 3 maksymalnie.

zrozumiałem , w zależności ile razy kliknę taka prędkosć

Opublikowano

@up Chyba źle mnie zrozumiałeś. Nie mam zamiaru nikogo hejtować i w moim poście hejtu nie wyczuwam. Napisałem tylko, bo chciałem być pomocny i nei wiedziałem, czy autor tematu o tym wie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...