Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info dla wszystkich hackerów - Pożegnacie się ze swoimi kontami.

Baku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ubisoft ma zabezpieczenia anty-hakerskie jak większość gier wykorzystuje on system Punk Buster jednak jak się wypowiadają mistrzowie gry nie włącza z hackerami jak inne firmy.

Ubisoft na niektórych meczach ma GM jeśli GM zauważa że ktoś używa cheatów automatycznie banują go, oczywiście prócz tego korzystają z informacji PB co za tym idzie korzystając z informacji analiz PB szybko da się wykryć i cheata co za tym idzie parę tysięcy innych graczy którzy go używają.

Dodatkowo też polska i angielska administracja przeszukuje fora w poszukiwaniu cheatów tym szybciej wykrywając hackerów.

Takim oto sposobem wcześniej czy później i tak zbanują hackera.

To na tyle.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

ja musialem zalozyc nowe konto bo przekonalem sie ze w tej grze nie warto cheatowac. a juz byl 14 lvl snajperek ;/

Age is just a number :)

Opublikowano

ja lece na handlerze i jakos nie dostalem bana a uzywam go od 2 tyg.

Na czym niby ?

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

Handler3 czy jakos tak :>

ten piotreksat nazwał tak naszego cheata czyli Hooka v3 on jest dawno wykryty jakim cudem nie masz bana ?

1391961391-U712132.jpg

Opublikowano

dokładnie polecam i popieram.

GRO jest jedną z niewielu gier, w której PO PROSTU NA PRAWDĘ NEI WARTO CHEATOWAĆ. Wszystko jest w zasięgu waszych rąk i broni. A wystarczy sobie tylko wyrobić skilla i jest rewelacyjna zabwa! GRO tak samo jak LoL, mam nadzieję, że oprą się każdej inwazji hackerskiej i cziterskiej, bo są to rewelacyjne gry, w których kluczem do zwyciężania jest po prostu samodoskonalenie się! :)

Opublikowano

Dałem każdego hacka z tego forum i innych pomocy technicznej , mam nadzieję że to pomorze. Osobiście jestem ucieszony że usuną hackerów. Bez hackow zdobyłem jak narazie 17lv Zwiadowca z MP7 i Strażnikiem ;]

Opublikowano

Ja używałem infiniti skill hack kilka razy na moim reconie ^^ po prostu żeby sprawdzić czy to działa ;d

I nie dostałem bana .I bardzo mnie to cieszy że ubisoft podejmuje taki kroki :>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mialem 12 lvl zwiadowce :D i tak od sobie chcialem zobaczyc jak to jest grac na hakach :D hehe po 12 h dostalem bana :D oczom niewierzylem ze tak szybko hehe pozdro

Ps. to byl moj 1 raz na hakach i ostatni ;)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...