Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

metin 2 ALCATRA.EU ! ZŁODZIEJE !

oli9090

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WiTam Wszystkich Bardzo Serdecznie za około 2 tygodnie wyjdzie serwer metina ALCATRA.eu nie polecam tam grać a dlaczego już tłumacze

znam administratora głównego tego serwera podczas tworzenia go było wszystko ok ale gdy się dowiedziałem , że będzie sprzedawać eq i

yang za zł to stwierdziłem , że ten serw będzie jednym słowem z dupy :) , na samym poczatku Sho (ZoBBIe) 3022882 Własiciel :) serwa

zaznaczył mi cytuje " łatwo tych frajerów da się naciągnąć ponieważ to będzie serw easy to pewnie każdy będzie chciał grać

a jak zapytałem a będziesz robić wogóle eventy itp ?? to napisał mi ... -- Tak będę ale tylko z początku , niech tylko widzą

mnie tam 1 miesiąc a potem wyjebane :) a ja na To odpowiedziałem aha to robisz serwer tylko i wyłacznie pod is i żeby zarobić

a on na to a po co innego miałbym robić ?? ... więc moi drodzy reasumując gra na tym serwerze będzie z dupy dodam , że domena ALCATRA NIE JEST CHYBA JESZCZE ZASTRZEŻONA

WIĘC JEŚLI KTOŚ BY CHCIAŁ ZAKUPIĆ DOMENĘ ALCATRA TO PROSZĘ :)

POSTARAM SIĘ DODAC SSY Z TEGO SERWERA , SSY BRONI , MAPEK ITP , WSZYSTKO SCIĄGNIĘTE Z FORUM FRANCUSKIEGO :) , CHODZ I TAK PEWNIE powie , że robił sam wszystko krok po kroku

POZDRAWIAM ADRANIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...