Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co poprawić ?

TwisT™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co poprawić w składzie FUT żeby dobrze się grało , żeby byli szybsi i lepszy strzał i wgl . kogo sprzedać , kogo kupić ( nie mam zamiaru wydawać PLN ) :) tu macie mój skład

1364392350-U379973.jpg

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

I tylko to wystarczy ? Bo chciałbym jeszcze zmienić Puyol'a ponieważ za wolny jest i jakiegoś srodkowego pomocnika ponieważ fakt jest że Fabregas i Alonso potrafią przyj*bać ale speed'a to oni nie mają :0

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

Okej kup Di Marie i użyj karty pozycji z PP na ŚP lub Modrića bardzo dobry zawodnik ale Di Maria ma 90 tempa Tak samo Ozil nie jest zbyt drogi około 17k, Na bramkę zdecydowanie daj Valdesa jest szybszy a kosztuje 15k I mała rada zmień Sancheza na Ville może jest wolniejszy ale za to jakie strzały :O

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Sanchez to niesamowity KAT POLA KARNEGO. Jest bardzo dobry , zmień torresa na benzeme. Benzema szybki + potrafi strzelić z każdego miejsa i wydaje mi sie że jest tani . DI MARIA to świetny zawodnik ale jego - jest to że sie baardzo szybko męczy, 3-4 sprinty pod bramke i już ledwo dyszy . A jeśli bramkarz ci nie odpowiada popatrz za ,, Jose Reina ,, może sie okazać dobry .

Opublikowano

Benzema jest za drogi trochę dla mnie ponieważ kosztuje w okolicach 50k , z Lopeza jestem narazie zadowolonych , Torres nic mi prawie nie gra za to Pedro najlepszy w składzie ;d

vrjY4x7.png
by Regman

Opublikowano

Llorente,Soldado polecam. A szczególnie Soldado, szybki dobry napastnik, nie aż tak drogi. :)

SfNLBCX.png

By Cristiano.

Opublikowano

@UP

Stary to jest fut Aquero jest z Argentyny i z ligi Barclays by miał z nimi 0 zgrania -,- grałeś kiedyś w futa ?

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Lepszy boczny obrońca

Mate mógłbyś ustawić za napastnikiem

A w jego miejsce klasowego skrzydłowego Ale to tak drugoplanowo

Opublikowano

Soldado w Ultimate team jest bardzo słaby, na Twoim miejscu wziąłbym na prawą obronę Juanfran'a - jest bardzo szybki i lepszy od Pereiry. Zamiast Carles'a Puyola dałbym Pique - jest wyższy, lepiej broni i strzela z główek. Torres w FUT jest bardzo dobry, nie trzeba go zmieniać. Na pomoc zamiast Juana Maty poleciłbym Ci Khedire/Modricia/Ozila - do tych dwóch ostatnich modyfikator z ŚPO na ŚP. Zamiast Diego Lopeza na bramkę postawiłbym Diego Alvesa, o wiele lepiej broni. Na prawą obronę mógłbyś spróbować dać Gerarda Deulofeu z FC Barcelona B, miałby lepsze zgranie z Torresem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...