Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] boku sms ! pomocy

DJhejter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chciałem wysłać wiadomość i klawiatura mi się zwiesiła i przypadkowo wysłałem. Chciałem drugi raz ale zżarło mi kasę 24 zł i nie miałem nic na koncie więć nie wysłało na koncie po chwili przychodzi sms :

"Wysłałeś pustą wiadomość. Sprawdź i wpisz poprane polecenie w wiadomości sms".

Dałem odpowiedz i wpisałem PAY udało się. Czekam 10 min i nic nie ma fundsów a kase zżarło.

Ile trzeba czekać ? Czy dostane fundsy?

Opublikowano

Poczekaj ile możesz nie zamykaj strony nie refreshuj dokąd możesz a potem napisz do supportu z tą sprawą.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Support tutaj raczej nic nie da, bo wina nie jest w nich tylko w nim. Jak nie dojdą fundsy, to owszem możesz do nich napisać ale nie spodziewaj się za dużo.

1373821288-U865823.png

Zrób dla mnie sygnaturę i zdobądź 20 Lubię To!

[sygnatura] Ravin.

Opublikowano

Zamknąłem stronę już lasewiner miałeś taką samą sytuacje ? Napisałem i piszą że jak nie poprawnie wpisałem to do nich nie dojdzie ale ja odpowiedziałem z wiadomości o

pustym sms w prawidłowy sposób i doszło ...

Opublikowano

Zamknąłem stronę już lasewiner miałeś taką samą sytuacje ? Napisałem i piszą że jak nie poprawnie wpisałem to do nich nie dojdzie ale ja odpowiedziałem z wiadomości o

pustym sms w prawidłowy sposób i doszło ...

Miałem tak, wysłałem sms. Na stronię pokazane było że nie doszło ( oczywiście kasa z telefonu poszła się tupać) ale cóż poczekałem , za 8 godzin włączyłem kompa i doszły. Jeżeli nie dojdą to albo support albo niestety musisz jeszcze raz wysłać SMS, ale pamiętaj , kiedy wysyłasz SMS to dobrze napisz numer telefonu i odpowiedz PAY.

mhraed.png

Opublikowano

Zawsze jak próbuję kupować fundsy przez sms to nie dochodzą, dlatego wolę kupować przez paysafecard na tiberium alliances

76561198041126039.png

"Zwycięzcy nikt nie będzie się pytał, czy mówił prawdę." Adolf Hitler

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...