Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy takie sytuacje mają miejsce na ameryce lub innych "serwerach''

Matiass269

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak... Przedchwilo zakończyłem gre rankedową... Gdzie: riven jungle 0-7 kata troll (chodziła raz na topa raz na bota) 0-7 kayle top 0-5 (w 14 minucie sprzedała wszystkie itemy i kupiła wardy), nidalee 0-4 adc(afk w 7min)... Mecz 5-30 dla nich... Prosto obliczyć moje staty... Nie są boske, lecz jak można się utrzymać z pozytywnymi statami vs vayne 14-0 fizzowi 8-4 olafowi 4-0 malp 3-0... U nich gold był tak zagospodarowany ,że każdy miał dmg i survi... Zaraz będziecie pisać "Łee nie płacz , jesteś słaby i tyle" , ale moje pytanie brzmi... Czy na ameryce i innych serwerach też są takie retardy? I nie piszcie ,że wszędzie są trolle i afki tylko, Ja się pytam w jakim stopniu jest ich mniej w skali do 10.

Opublikowano

Nie ma ich mniej, wszędzie jest mniej więcej tyle samo, po prostu na niższym elo ludzie grają bardziej 4fun i słabiej, jak im nie idzie to idą afk lub robią takie rzeczy jak kayle gdy gre można jeszcze wygrać.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Na ameryce jest troszeczke inaczej, ale na reszcie serwerach poziom tego elo jest podobny. Na Ameryce trollow jest troszke mniej ale jest tam +100pingu wiec moze Ci to troszke podenerwowac na poczatku ale potem sie przyzwyczaisz.

sstwc.jpg

Opublikowano

Znaczy Ja słyszałem ,że na korei ludzie mają 6palców (czyt. na 1000elo grają lepiej niż 1500).

ahhahahahhahahahahahahahhaah

@Top

wszędzie jest tak samo...

Opublikowano

Nie wiem po co Ci ta skala. Jak wszędzie są trolle, to jest tak jak dawniej choroba cholery. (Roznosi się wszędzie).

Btw. jak macie płakać na temat rankedów to grajcie normale, ludzie..

@

ew. znajdź sobie jakiś team i grajcie 5tki, jak już tak bardzo Ci na tym zależy.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Nie wiem po co Ci ta skala. Jak wszędzie są trolle, to jest tak jak dawniej choroba cholery. (Roznosi się wszędzie).

Btw. jak macie płakać na temat rankedów to grajcie normale, ludzie..

@

ew. znajdź sobie jakiś team i grajcie 5tki, jak już tak bardzo Ci na tym zależy.

I właśnie po to zgłaszam twój post... Nie czytasz tematu--Nie wypowiadaj się.

Opublikowano

Wszyscy co mówią, że na Ameryce jest inaczej chyba tam nie grali.

Wszędzie jest to samo, ile można mówić, że to ta sama gra.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...