Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czerwone renewale?

Sm0k69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czerwonymi renewalami mozna renewalować epiki nie wiem czy wszystkie ale napewno orthusy i legiona sie da a przynajmniej dało się gdy to robiłem

Opublikowano

czerwonymi renewalami mozna renewalować epiki nie wiem czy wszystkie ale napewno orthusy i legiona sie da a przynajmniej dało się gdy to robiłem

Legiona i orthusa się nie da już od dawna... Ostatnimi renewalami też się nie dało renewalować wogóle żadnych epików. Wątpie, że teraz można.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

nie można renewalować epikow należących do postaci jak np Viper P90 , Dekland F2000 itp ale czerwonym renewalem mozna przedłużyć orthusy i legiona !!!

Opublikowano

nie można renewalować epikow należących do postaci jak np Viper P90 , Dekland F2000 itp ale czerwonym renewalem mozna przedłużyć orthusy i legiona !!!

Jesteś tego w 100% pewien? Nie dało się nigdy chyba. To czemu nagle to wprowadzili. Na odwrót było, zwykłe się dało, a te nowe nie. Dasz jakiegoś ss`a;x? Bo nie wiem czy warto kupować.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

nie wiem dokładnie jak jest teraz ale jakoś 3 miesiące temu kolega kupił 15 sztuk tych czerwonych chciał renewalowac deklanda f2000 i sie nie dało a legiona tak.

Ale jak jest teraz to nie wiadomo nexon mógł to już zmienić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...