Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto tak zrobić ?

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko odnoście Czy warto zrobić Sure WP druga wbić jej czar ostrze na M i tylko czytać ku, a na drugiej WP 36lv dropić ? No i potem jak już skile będą na poziomie m6-m7 przełożyć na sure tą pierwszą i grać nią.Czy dać sobie z tym spokój i grać tą sura 36lv expić itp ?

Ps. Sura 36lv ma ostrze na M2 i zbroje na m1

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko odnoście Czy warto zrobić Sure WP druga wbić jej czar ostrze na M i tylko czytać ku, a na drugiej WP 36lv dropić ? No i potem jak już skile będą na poziomie m6-m7 przełożyć na sure tą pierwszą i grać nią.Czy dać sobie z tym spokój i grać tą sura 36lv expić itp ?

A nie lepiej robic skille na tej pierwszej surze, podropisz troszke, powbijasz skille dostatecznie i potem mozna isc expic, po co tworzyc druga postac.

sstwc.jpg

Opublikowano

Graj jedną surą WP. Wbij 35lv (skile tylko ostrze i jeszcze jakiś zależy od cb) drop ku z metków 35lv. Wbijesz tak m5-m7. Idz dobić 40-45 zrób eq i drop dalej na metkach 45lv, dobij skille G i exp dalej już spokojnie :)

avaschi.png

Green is the power.

Opublikowano

No tylko że ja mam 36lv sure WP.

PS. Nie wiecie czemu mam takie zajebiste lagi jak odpale 2 metiny ?

Opublikowano

Gambus myślisz że to ma sens ? Bo tak samo ja myślałem tylko że mam 36lv tak więc gdzie dropić ?

Opublikowano

36 czy 35, bez znaczenia jeśli chodzi o drop z metków 30 i 35 :)

Moim zdaniem powieneś oddawać expa na gildie i rozwijać sobie tą postać, jeśli już dałeś zbroję to chyba buildzik do exp - teraz pora na strach.

Opublikowano

Tzn powiem tak. Ta sura WP jest babą co da sie jakoś znieść ale nick jest okropny no i królestwo pojebane. Co do pytania to czy warto zrobić nową postać wbić jej 25lv czytać ku i robić lv konia. Bo to w prawdzie tak samo jakby nie patrzył bo na tej surze 35lv misje sa zatrzymane na 20lv lv konia 10 czar ostrze m2 zbroja m1 ( lepszy byłby strach od zbroi )

Opublikowano

Tzn powiem tak. Ta sura WP jest babą co da sie jakoś znieść ale nick jest okropny no i królestwo pojebane. Co do pytania to czy warto zrobić nową postać wbić jej 25lv czytać ku i robić lv konia. Bo to w prawdzie tak samo jakby nie patrzył bo na tej surze 35lv misje sa zatrzymane na 20lv lv konia 10 czar ostrze m2 zbroja m1 ( lepszy byłby strach od zbroi )

W sumie jezeli CI sie nie podoba twoja pierwsza sura to mozesz wszystko robic na drugiej. Wbij jej 35lv i drop na niej, tamta sure poprostu zostaw albo drop na niej dopoki bojowca na nowej surze nie zrobisz.

sstwc.jpg

Opublikowano

Czemu niby nie zrobie ? Zaraz wbije tamtej surze 17lv będę czytał ku do 25lv medale i do 35lv na 35lv przemiana EQ tamto konto idzie pod młotek a tym gram :P

Opublikowano

Czemu niby nie zrobie ? Zaraz wbije tamtej surze 17lv będę czytał ku do 25lv medale i do 35lv na 35lv przemiana EQ tamto konto idzie pod młotek a tym gram :P

Tylkoze normalnego koniasie robi od 25 a bojowego od 35 mistrzu ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...