Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z PlotMe , pomocy :/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgrałem plugin PlotMe, ładnie wygenerował działki i tak dalej, dodałem uprawnienia dla graczy :

- plotme.use.*

- plotme.limit.1

Niestety gracze nie mogą budować na tej działce , co jest nie tak ? Dodam że wcześniej użyłem komendy

/region flag __global__ build allow , niestety nie pomogło :/

Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi więc może tu mi ktoś pomoże ?

„Każdy szermierz dupa, kiedy wrogów kupa”

Rudy Krasnolud z Wiedźmina

Opublikowano

Sprawdz czy cuboid jest dobrze założony.

W PlotMe cuboida sie nie zakłada , plugin robi to automatycznie generując świat oraz działki , więc nie mam pojęcia o co chodzi :/

Opublikowano

Wszystko ? Bez przesady , poradnik kiepski , pokazuje tylko jak Tworzyć świat i tyle tego to ja sie dowiedziałem ze strony pluginu , natomiast mojego problemu Twój poradnik ie rozwiązuje bo zrobiłem dokładnie tak samo jak opisałeś, mimo to gracze dalej nie mogą budować na działkach :/

Opublikowano

ale jak wpisałeś /plotme auto lub claim to nie mogą ?

Zapraszam na serwer RedCraft IP:176.9.41.151:25875

Zapraszam na serwer WiadroCraft IP:wiadrocraft.maxc.pl:25660

Opublikowano

/plotme auto - komenda służy do wyszukania wolnej działki

/plotme claim - służy do zajęcia działki , mimo to gracz dalej nie może budować na niej.

Już nie mam pojęcia co może być nie tak, wersja gry to 1.5 , permisje wszystkie są ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...