Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Jayce

bukn1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec tak kupilem niedawno picka Jayce bo naprawde widzialem go jezeli ktos go ogarnia jest naprawde bd bd bd dobry i teraz potrzebuje pomocy jak nim grac w early mid i late game build i masterki juz mam potrzebuje

JAK GRAC w team figtach i wszystko naprawde chcialbym wiedziec all niech ktos napisze + poleca

wydaje mi sie ze jayce tylko jezeli wlacza ulti i strzela na odleglosc to tylko na farme bo w team figtach nie wiem czy nie jest lepiej mlotem ale nie wiem niech ktos mi powie

dziekuje bardzo !!

pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Jak strzela na odleglosc to jest do harrasu przeciwnika, ale w tf lepiej atakowac w zwarciu bo ma duzego dmg w skillach.

W early harras z q, jezeli przeciwnik ma z polowe hp a my mamy ignite to wpadamy w niego(trzeba miec ulti w zwarciu), odpychamy odpowiednio i zabijamy. Mid game to poprostu harras przeciwnika pod smokiem, tak by twoja druzyna mogla go swobodnie ubic a takze pushowanie wiez w miare mozliwosci.

W late poprostu harras przed tf'em i gdy sie juz zacznie to bierzemy ulti w zwarciu i atakujemy ze wszystkich skillow enemy adc.

sstwc.jpg

Opublikowano

Na linii harasuj ciągle z aa na ranged formie, czasami Q jak wiesz że wejdziesz, jeśli ma tak 40% hp zabijasz go na combo ze zmianą na młot.

Przed tf rób poke, to jest najlepsza rzecz jaką jayce może zrobić przed tf. W tf staraj się focusować ad/ap carry, jeśli jest taka możliwość to doskok i odrzut w stronę twojego teamu.

652601399840421198520.png

Opublikowano

rozumiem ok ok :] jeszcze ktos napisze o postaci ? czy juz fini :) chcialbym wiedziec jak najwiecej !!!

Opublikowano

Wrzucasz ta szybką kulę w srodek wrogów a potem nawalasz ich czym się da :p

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...