Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Mapa 3 versus 3. Taktyki, picki.

Camo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jw. Jaką macie taktykę na mapie 3v3? Jakie postacie pickujecie, zeby wyccarowac? Z gory dzieki za odpowiedz!

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

Singed bo 3vs3 jest niezniszczalny + fajne itemy sa dla niego na mapie 3vs3

Garen, bo stosunkowo jego skill e wszystkich dotyka i jego ulti jest dobre na tankow

Volibear, bo 3vs3 wszystkim zadaje dmg z ulti, ma tez slow/ podrzut i duzy dmg w jedna osobe.

Procz tego renekton bo ma skille aoe, riven tak samo, shyvana dobra do jungli i lee tez, maja tez dobre ganki i skille aoe.

Ostatni pick to teemo, ma grzyby ktore pelnia role wardow i ciezko go ubic.

Taktyka jest prosta top solo bot solo lub we dwoch jezeli nie ma junglera. Probujemy zdominowac wroga robiac bossa czy niszczac wieze.

sstwc.jpg

Opublikowano

Jakie itemki na singeda na mapie 3v3?

Buty pod enemy/Rozdzka wiekow/Pochodnia mrocznego ognia/Rylai/Wiedzmi kapelusz boogeta/Lodowe serce

sstwc.jpg

Opublikowano

Na nowej mapie 3vs3 rumble to wschodząca gwiazda ostatnio grałem z kumplami i coś im tam się stało to 1vs3 w teamfightach wygrywałem a potem 1 kumpel ogarnął i pomógł pushnąć

Opublikowano

Grałem kiedyś dość dużo w TT i mogę ci podać parę postaci, które tam niszczą: Riven, Lee, Renekton, Jax, Wukong, Olaf, Swain ( Tutaj szczególnie bo ult leczy za 3 osoby max a na TT tylko max 3 osoby więc op :> ) hmm na pewno ktoś jeszcze ale już nie pamiętam bo już przestałem grać w TT ^^ Porady jakieś hmm... kradnięcie enemy ten pilar czy jak to tam się nazywa, jakieś wczesne ganki z topa na bota no i pushować xD

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Amumu (ap tanky) + Riven/Renek [AD] (coś co szybko może wskoczyć i wybić na ulti mumii) + jakiś apc. Najlepiej chyba Ahri zgrywa się z amumu.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Cho op, singed op, voli op, lee op, xin op.

To najlepsze picki.

Taktyka 1 top, 1 jungle, 1 bot.

Co jakiś czas we 3 gankujecie bota/topa.

Opublikowano

Jungle na mapie 3 v 3? Jeszcze nigdy się z tym nie spotkałem O_o

jak się nie gra rankedów 3v3, albo siedzi w silverze to nic dziwnego lolz

<>

Opublikowano

Ja testowałem skład 3x ot w tym 2x ad 1x ap coś w stylu Xin/Lee/Diana Albo Olaf/Jax/Diana te 2 składy testowaliśmy z kolegami i 90% gier wygrywaliśmy.

Opublikowano

Normale i rankedy.

Na normalach nie graj w jungli, chyba że normal jako premade w 3, inaczej wg. mnie się nie opłaca.

Na rankedach jak najbardziej i jak najbardziej polecam lee sina, xina, volibeara do tego jak dla mnie najlepsze postacie do jungli na 3v3.

<>

Odkrywca
Opublikowano

Nie zależne czy ranked czy normalna pykajka na 3vs3. Najlepiej pickować Offtanków oraz Tanków. Na taka mapę to adc raczej nie weźmiesz :D.

PS. Najlepiej Riven,Garen,Olaf,Darius,Morde,Wukong,Lee Sin itp.

Opublikowano

Na 3vs3 oczywiście najlepsi są :
Riven, Olaf, Renekton, Lee Sin

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...