Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Róznica elo

Azris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Mam mały problem, gdyż nie ogarniam o co chodzi z różnicą elo w ligach

Dlaczego kolega ma 13 różnicy zagranych rankedów a ja 19 a ma o 30 większe elo ode mnie

Czy to zależy w jakiej jesteśmy dywizji? czy jak? proszę o pomoc.

Tutaj jest zdjęcie moje i jego:

885863F_tn.jpg

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

To nie jest elo. To jest jedynie lolking score, czyli coś co ma być przybliżonym wskaźnikiem punktów elo. Czyli nie pokazuje dokładnie.

Zależne jest to od elo w drugim sezonie. Pewnie Twój kolega miał większe. No i możliwe, że przez pierwsze kilka gier dostaje się więcej tych punktów. Więc Twój kolega mógł wygrać te kilka pierwszych gier, a Ty je przegrałeś.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Zalezy tez od tego ile dostaje za gre lp. Jezeli wiecej no to sie nie dziw. Wazne jest tak jak wspomnial eMode elo w s2. I nie patrz na te elo bo lp jest bardziej wiarygodne. Tez zobacz na ratio, wydaje mi sie ze osoby ktore lepiej graja dostaja tez wiecej troszke lp.

sstwc.jpg

Opublikowano

DLATEGO ŻE MA WIĘCEJ PUNKTÓW LIGOWYCH TO MA WIĘKSZY LOLKING SCORE OMAGASZ.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...