Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Przerwa Techniczna

somanyidiots

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przywoływacze,

Dnia 28/03/2013 o godzinie 00:30 kolejki rankingowe zostaną wyłączone w celu przygotowania do patchu 3.50. Od 2.00 serwery będą wyłączone i wszystkie gry zakończą się remisem a statystyki z tych gier się nie zapiszą. Przybliżony czas przerwy technicznej to 6 godzin.

Riot NOC.

Źródło: http://eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=5198266#post5198266

Patch z ZAC-em
Źródło: http://www.reignofgaming.net/news/23720-patch-3-5-tomorrow-server-maintenance-3-28-zac

Opublikowano

Miejmy nadzieję ze coś fajnego wprowadzą.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

mam pytanie czy jak kupie teraz karme to dostane Skina ? :D

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

będą nerfy i buffy !! udyr , może kolejki aram z nowa mapa !!!

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Nie ma jeszcze słowa napisanego o tym jakie zmiany zostaną wprowadzone, możemy tylko przewidywać, że chodzi tutaj o wprowadzenie Zaca. Natomiast prawie na pewno nie chodzi tutaj o wprowadzenie Karmy z racji, że jest jeszcze testowana na PBE, to samo tyczy się nowej mapy do ARAMów.

Opublikowano

mam pytanie czy jak kupie teraz karme to dostane Skina ? :D

Wszyscy którzy kupią karmę przed wprowadzenie reworka dostaną skina.

Nie ma jeszcze słowa napisanego o tym jakie zmiany zostaną wprowadzone, możemy tylko przewidywać, że chodzi tutaj o wprowadzenie Zaca. Natomiast prawie na pewno nie chodzi tutaj o wprowadzenie Karmy z racji, że jest jeszcze testowana na PBE, to samo tyczy się nowej mapy do ARAMów.

To że testują ją na pbe nie znaczy że nie wprowadzą jej w tym patchu, zaca też testują więc.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Coś mi się wydaje że, zmiany będą znaczne czyli wszystko to co bylo pokazywane dotychczasa na pbe przejdzie na normal serva ponieważ duży przeskok wersji klienta będzie.

Opublikowano

Żadnych mega zmian? Czyli wprowadzenie nowego trybu gry aram(nie chodzi mi o grę niestandardową), rework mapy areny treningowej, rework karmy, buff udyra, wprowadzenie nowej postaci +- buffy i nerfy innych postaci to twoim zdaniem małe zmiany?

Opublikowano

Żadnych mega zmian? Czyli wprowadzenie nowego trybu gry aram(nie chodzi mi o grę niestandardową), rework mapy areny treningowej, rework karmy, buff udyra, wprowadzenie nowej postaci +- buffy i nerfy innych postaci to twoim zdaniem małe zmiany?

Na pewno mniejsze niż zmiany które wprowadził patch z S3, poza reworkiem karmy i dodaniu opcji normalnej gry na aramie nie widzę tu nic najdzwyczajnego, buffy i nerfy zawsze są.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Nie wiem czy tylko u mnie tak jest, ale na pbe nie mam trybu aram... Więc nie wiem czy zostanie wprowadzony

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Nowy wygląd mapy 5v5 by sie przydał. Miniony też mogą zmienic, ile można sie gapić cały czas na te same. Co sezon powinni zmieniac :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...