Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]Kassadin

dolidius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wedlug mnie nie oslabl. Nadal sieje zamet na midzie a takze jest na wiele postaci kontra. Nadal tez moze sciagnac enemy adc na combo. Postac jest nadal dobra i czasem potrzebna, dlatego na niektorych rankedach nadal banowana.

sstwc.jpg

Opublikowano

Kassadin ma na początku trochęciężko. Tym bardziej, że teraz często na mida chodzą ad.

Więc w early trzeba nim roamować ile się tylko da. Tym bardziej, że ganki ma świetne. A w late jest bardzo mocny - wytrzymały, mobilny, aoe dmg.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Wg. mnie nadal jest silny...gdy go nafeedowalismy w męczy to każdy padał na kilka hitów.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

W s3 dostał buffa, nie nerfa.

Nowy uprage archangella jest strasznie mocny na nim, jednak gdy dostaniesz ad castera na midzie to masz praktycznie gg.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Zlapiesz jednego killa przed 6 i jestes istna maszyna.. Moj sposob gry nim to zdobyc szybko 1 killa, potem troche poksować (tak poksować) i wbijasz w teamfight Q E na adc i nie ma 3/4 hp wiec GG.

Opublikowano

@Up

Lepiej jest farmić do 6, niż bawić sie w nabijanie killi, 20 creepów to mniej więcej tyle co kill, po prostu farmić z Q i tyle. Jest fajnym champem, jednak to melle AP mid champ, więc łatwo nim wyłapac focus, aczkolwiek budowany pod lekkiego Offtanka (Rod of Ages, Zhonya, Grall/Berło) dość trudno nim paść, dodając do tego ult, który jest jednocześnie głównym źródłem DMG w mid/late. Lubie mieć Fizza na lini, gdy nim gram.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Nie jest jakiś szczególnie op, na midzie dostaje wpierdol od wielu postaci - taka akali nie da mu się nafeedować, a po 6 lvlu zjedzie go w 2 sekundy, tak że nawet nie zdąży jej uciszyć

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Co o nim widzicie? Jak sprawuje się w s3? Bo mi się zdaje że osłabł. Czekam na wasze opinie

Zamiast grać w Lola polecałbym popracowanie nad składnią.

btw kassadin nadal jest mocną postacią na mida.

SunzykPL

League of Legends player

Opublikowano

Średnie early, ale potem sie sieke robi, bardzo mobilny, sam grałem sporo i musze przyznać że super postać :)

Opublikowano

mocna

defensywnie do 6lvl potem ostry harras

postac do ksucia killow ,dobijania z q

jest donry ,a rylai i ta maska to kosa na nim ,i jeszcze arch angel

dobra postac ,w s3 jeszcze lepszy

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...