Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Apollo - God of music

Mati0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba przyznać, że to ulti na prawdę fajne pod względem widowiskowym. No i ten skin baki, wszystko idzie ku dobremu :)

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Ulti super mega fajne... jego skille też mi się podobają. Tylko szkoda że trochę wygląda jak pedał ale walić to :P Skin baki wygląda fajnie. Już nie mogę się doczekać aż zagram tym apollo :D

l9WHU.png

Opublikowano

Niczym tak na prawdę nie zachwyca. Nie wprowadza nic nowego, skille opierają się na tej samej zasadzie co aktualne.

Moim zdaniem nie postarali się.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Niczym tak na prawdę nie zachwyca. Nie wprowadza nic nowego, skille opierają się na tej samej zasadzie co aktualne.

Moim zdaniem nie postarali się.

Animacja ulti.... Coś nowego.... Oczywiście to nie jest np vulcan, który absolutnie niema nic wspólnego z innymi bogami, lecz zawsze coś....

@kiedy bd dodany update ja chce afrodytkę -.-

ElGownino .... bo dodam rozmowy z GG :D

Opublikowano

Animacja ulti.... Coś nowego.... Oczywiście to nie jest np vulcan, który absolutnie niema nic wspólnego z innymi bogami, lecz zawsze coś....

@kiedy bd dodany update ja chce afrodytkę -.-

Animacja to oczywiste, chodzi mi o mechanikę, która jest taka sama jak w przypadku ulti Thora

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...