Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SilverCraft[24/7][70S+][Survival+Gildie][Powiekszony Exp]

TazukiPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiamy serwer : SilverCraft

1.png
IP: 89.76.189.196:2786
Sloty: 70 bedzie wiecej
Typ: Survival+Gildie
PvP: Tak
Premium: Nie
Nether: Tak
Potwory: Tak
Zwierzęta: Tak
Whitelist: Nie

2.png
HeadAdmin - marszczybrew

3.png
Wszystkie pod survival oraz factions.

4.png
Sewer Warty uwagi!
NASZ SERWER TS3
IP IP IP!!!!
89.76.189.196
89.76.189.196
89.76.189.196
89.76.189.196

unledqjn.png

mpcubar.png

Mój Spis Plików Serwerowych Do Minecraft

http://www.mpcforum.pl/topic/569552-110-i-dalejspis-plikow-serwerowych-do-minecraft/

Opublikowano

Zapraszam

unledqjn.png

mpcubar.png

http://www.mpcforum.pl/topic/569552-110-i-dalejspis-plikow-serwerowych-do-minecraft/

Opublikowano

Dzieki za opinie...

unledqjn.png

mpcubar.png

Opublikowano

yhyyy klamie ha jest super!

unledqjn.png

mpcubar.png

Opublikowano

zapraszam

unledqjn.png

mpcubar.png

Opublikowano

no wbijac!

zapraszam

wb ij ac roz u miec ie?!

zapraszam!!!!

zapraszam

unledqjn.png

mpcubar.png

Opublikowano

wbijac

zapraszam

zapraszam

zapraszam

unledqjn.png

mpcubar.png

Opublikowano

Oj nie polecam ;]
powiedzialem administracji,żeby bardziej zabezpieczyla serwer a dostalem bana z powodem grozisz mi? hah
- administracja ma z 13 lat ;]

Opublikowano

od razu! idz i wbijac!

zapraszam

zapraszam

zapraszam

zapraszam

zapraszam

zapraszam

zapraszam

zapraszamy

zapraszam

zapraszam

unledqjn.png

mpcubar.png

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na administracje - dzieci. Naprawdę , nie polecam.

asaprocky_gif-1422823049.gif
XDDD

banner1.png
| PostWriter | ExKidMod Mc | exKidMod CoD | exAdministrator CoD4 Mpcforum | ExMentor |

Opublikowano

Cześć i czołem, drodzy internauci. Dnia dzisiejszego poruszę osobiście sprawę maszyny serwerowej przedstawionej przez użytkownika TazukiPL. Ów serwer jest okazywany jako coś świetnego, wręcz iście fenomenalnego w swej brzydkiej reklamie. Ależ czyż tak naprawdę jest? Czyż Główny Administrator jest tak wyśmienity, jak przepowiadano? Czyż na naszą narodową scenę gry MineCraft naprawdę wkroczy coś innowacyjnego? Jest to istny przełom, a może kolejna przepaść? Czy przełamie wielce gruby lód wraz z Twym sumieniem? Tego, mój kochany czytelniku, dowiesz się z krótkiej recenzji przygotowanej przeze mnie. Przyjemnego czytania.

Pierwsza zauważona przeze mnie rzecz zaraz po oficjalnej rejestracji to była skrzynia. Nad nią widniała tabliczka z napisem informującym, iż w niej znajduje się ekwipunek początkowy. Wziąłem go, jednakże zaciekawiony otworzyłem jej inwentarz ponownie. Do mej głowy przybyła najnowsza myśl - za każdym razem skrzynka materializuje przedmioty początkowe. Błąd, czy nie błąd, nie interesowało mnie to za bardzo. Wszystko wziąłem jeden raz, i wyruszyłem na przygodę, której nie sposób zapomnieć.

Na maszynie serwerowej widnieje skrypt zwany między innymi Jobs, co pozwala nam na zabicie przy pomocy swego wielkiego miecza w grze potworka, oraz zarobienie na sześćdziesiąt cztery diamenty. Ów serwer przedstawiany w pierwszej wypowiedzi pisemnej polega na przetrwaniu. Ale czy tak jest w praktyce? Otóż nic bardziej mylnego! W miejscu pierwszego pojawienia się gracza istnieje miejsce, gdzie swoją nędzną egzystencję pełnią potwory. Niestety nic nam nie mogą zrobić, jesteśmy bowiem nieśmiertelni! Powoduje to możliwość zarobku na samym starcie większego, niż weteran zgromadzi po wykończeniu smoka w odległej krainie. Tutaj należy zadać pytanie, mianowicie czy to jest ciężka walka o przetrwanie? Szczerze w tą sprawę wątpię!

Do Grona Administracyjnego przynależy tylko jedna osoba. Powoduje to, iż tylko i wyłącznie on posiada dostęp do genezy powstawania projektu serwerowego. Tenże despotyczny osobnik posiada pseudonim marszczybrew. Postanowiłem zapytać się go o pewną rzecz, która wówczas mnie bardzo trapiła. Z tego powstał pewien dialog, którego pragnę przytoczyć w cytacie poniżej. Jest on bardzo przybliżony do tego, który się dział na serwerze, bowiem niestety nie pamiętam dokładnego. Wszelakie błędy ortograficzne są stworzone celowo:

Irving: Mam pewne pytanie, które wciąż mnie trapi. Drogi Administratorze - ile dni minęło od premiery maszyny serwerowej?

marszczybrew: dziś

Irving: Dziękuję za tą wyczerpującą odpowiedź, życzę miłego dnia.

marszczybrew: -_-

marszczybrew: irving pisząc jak hrabia nie ukryjesz wieku

marszczybrew: z wroclawskiego zamku

marszczybrew: stary chrabia

Irving: Przepraszam więc, drogi Administratorze. Rozumiem, iż nie jest dozwolone życzenie miłego dnia innym internautom? Dodatkowo nie wypełniałem żadnego formularza, gdzie posiadałem przymus wpisania własnego wieku fizycznego.

marszczybrew: zacny panie xD

Irving: Nie za bardzo rozumiem. Drogi Administratorze - mógłbyś to nieco bardziej sprecyzować?

marszczybrew: drogi chrabio wroclawski

marszczybrew: -_-

marszczybrew: zacny pan -_- xD

Irving: Wrocławski?

marszczybrew: muj boze xD

marszczybrew: -_- xD ... ;d

marszczybrew: wez w ogole irving -_-

marszczybrew: ogarnij kur

Jest to fragment dialogu mego z członkiem Grona Administracyjnego na maszynie serwerowej. Czyż tylko ja uznaję go za nieco zabawny?

Kolejną sprawą, którą pragnę poruszyć, jest serwerowa atmosfera. Osobiście wchodząc ujrzałem kłócących się(nie dyskutujących, kłócących) pisemnie użytkowników. Obrażali wulgarnie siebie wzajemnie od... cóż, lepiej tego przytaczać nie będę. Swoją drogą, pierwszy raz zauważyłem coś takiego, jak[...]

umyj paździerz sukwo

[...]te wręcz iście skomplikowane zdanie, które przytoczyłem cytując na górze. Osobiście uważam, iż sukwa miała oznaczać sakwę. A paździerz? Mam pojęcie co oznacza te słowo oficjalnie, aczkolwiek nie wiem, co chciał autor tego zdania przytoczyć, pisząc to. Cóż, niezbadane są ścieżki obraz i wulgaryzmów.

Przejdźmy więc w tejże właśnie chwili do podsumowania. Owa maszyna serwerowa przedstawiona w pierwszej wypowiedzi pisemnej posiada tylko jednego członka Grona Administracyjnego. Atmosfera panuje tam agresywna oraz wulgarna, i wiedz, drogi czytelniku, iż po wejściu od razu zostaniesz obrażony. W krótką chwilę możesz posiadać najlepszy ekwipunek serwerowy, mordując tym samym innych użytkowników w grze, a to wszystko przez nieśmiertelność jak i skrypt pracy. Jeden jedyny Administrator istniejący na serwerze jest bardzo niemiły w swej osobie, oraz wyśmiewa się z innych.

+ Można się nauczyć nowych wulgaryzmów. Niby nic, a jednak.

- Wszystko podane jak na tacy, żadne toć to przetrwanie nie jest.

- Brak forum serwerowego.

- Główny Administrator - despota, osobiście snuję przypuszczenia, iż serwer stworzony jest dla władzy użytkownikami, jest bardzo niemiły oraz wyśmiewa się z innych.

- Atmosfera jest bardzo napięta, oraz wiedz, drogi czytelniku, iż zaraz po wejściu zostaniesz obrażony w sposób bardzo wulgarny.

- Nikt nie ma dostępu do genezy powstawania projektu serwerowego.

- Irytują Ciebie błędy ortograficzne jak i interpunkcyjne? Tutaj włada nimi sam Główny Administrator.

- "Nie podoba się, nie graj" - dewiza serwerowa.

- Sześć zasad serwerowych, które łamie sama Administracja.

- Szacunek do Administratora jest najważniejszy. Innych masz prawo tępić.

Pisząc tą jakże krótką recenzje nie miałem na celu obrażenia jakiegokolwiek gracza ani samego serwera. Jest to po prostu zwyczajne spojrzenie na maszynę serwerową z mej perspektywy, oraz opis tego, cóż tam dojrzałem.

Zapraszam Was, drodzy użytkownicy, do osobistej oceny serwera.

Pozdrawiam, Howard.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...