Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Łączenie kawałów kamienia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Przy otwieraniu malzy kawalki kamienia zasmiecaja cale eq, ja sam moge je laczyc lecz lepiej by bylo gdyby laczyly sie przy otwieraniu malzy same. Jak mozna to zrobic?

Pozdrawiam

IhuZnR7.png

Opublikowano

Navicat->Player->ItemProto->Szukasz ID kamienia->Flag->W flag piszesz 200->zapisujesz->robisz rebooot-> wchodzisz do gry->cieszysz się. ;D Ja tak zrobiłem i działało :P

Effect:

1175c7507c7cd.jpg

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Chyba 20 a nie 200 ... z reszta; czytaj ze zrozumieniem: kamienie ŁĄCZĄ SIĘ ale kiedy robie to sam, a chce zeby sie laczyly automatycznie przy otwieraniu małży. Oczywiście spróbowałem wpisac flag -> 200, jednak wtedy nie dość , że sam nie mogłem połączyć to przy otwieraniu również nie działało...

IhuZnR7.png

Opublikowano

Chyba 20 a nie 200 ... z reszta; czytaj ze zrozumieniem: kamienie ŁĄCZĄ SIĘ ale kiedy robie to sam, a chce zeby sie laczyly automatycznie przy otwieraniu małży. Oczywiście spróbowałem wpisac flag -> 200, jednak wtedy nie dość , że sam nie mogłem połączyć to przy otwieraniu również nie działało...

no mi sie same łączą i mogę łączyć sam coś musisz tam ustawić ale niestety nie wiem co :D albo może w antyflag zobacz, Troche pokombinuj i znajdzesz :D

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

sprobuj flag: 4

Próbowałem, nie działa ...

no mi sie same łączą i mogę łączyć sam coś musisz tam ustawić ale niestety nie wiem co :D albo może w antyflag zobacz, Troche pokombinuj i znajdzesz :D

Ciekawe. A może zrób ss z navi z wartościami Kawalka Kamienia (antiflag itp.)? Dodatkowo, w kliencie item_proto też ustawiałeś flag 200?

Pozdrawiam

IhuZnR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...