Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MISJA na 2 LVL konia

gores53

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej mam taki problem. Otóż gdy che zrobić Quest na 2 lvl konia, ide do stajennego z medalem i rozmaiwam. Później pojawia sie quest 'dojedz do celu' klikam, tylko, że problem polega na ty, ze nie mam nigdzie zaznaczonego punktu na minimapie ;/ Proszę o szybką pomoc, che miec boja do końca eventu wielkanocnego. Daje LIKEEEE

如果你能解釋一下,你抽根煙。你想打賭,你把它翻譯谷歌翻譯?

Opublikowano

Masz najprawdopodobniej problem z clientem gry. Sprobuj przeinstalowac lub zainstaluj nowego metina w innym folderze. Jezeli nie pomoze to moze to byc bug z postacia ale powinno pomoc.

sstwc.jpg

Opublikowano

-Musisz być w m1,

-potrzebny punkt powinien zostać odpowiednio oznaczony na mapie(jeżeli tak nie jest, to zgłoś to do supportu)

Masz najprawdopodobniej problem z clientem gry. Sprobuj przeinstalowac lub zainstaluj nowego metina w innym folderze. Jezeli nie pomoze to moze to byc bug z postacia ale powinno pomoc.

Reinstall nie pomoże, bo te punkciki są wysyłane ze strony serwera, nie clienta :)

@edit:

Czasem jest tak, że na mapie widać je, a jak podjężdzasz to nie ma. Musisz sam jakoś stanąć, aby ci zaznaczyło.

Opublikowano

Witaj.Czasami wystepuje taki bug polecam skontkatowac sie z supportem ale probowac az do skutku u mnie udalo sie za 11 razem ( pojawily sie punkty , mialem tak podczas misji na 3 lv konia )

Opublikowano

Ok, a więc odpowiedzi:

-spróbuje reinstall metina(jak zadziała to dam edit)nie działa

-tak, jestem w m1

-patrze na minimapke

aha i jeszcze coś: Czy może to być spowodowane kamermodem?

Opublikowano

@pzieba77 ktoś jeszcze chce wnieść coś SENSOWNEGO do tematu?

Proosze chce zrobić boja przed końcem eventu wielkanocnego ;/

Opublikowano

@refresh prosze, pomóżcie.Postac nie jest zbugowana, wbiłem od nowa 30 lvl i też nie moge zrobić 2 lvla konia, bo nie widze kropki na minimapce :/Czy to wina kamermoda?

Opublikowano

A może spróbuję pobrać od nowa instalke metina z oficjalnej strony?

Edit1: Dam edit, jak zadziała

Edit2: Nie dizała ;/

Opublikowano

hmmm a spróbowałeś na normalnym cliencie a nie modzie? wątpie żeby to było tego przyczyną ale warto spróbować.

Możesz też zrobić tak że weźmiesz misje u stajennego i zrobisz reloga. kiedyś tak mialem i rlg mi pomógł ;x

beznazwy1hud.png

Bo IsoreS jest tylko jeden!

Opublikowano

nie wiem, może mam wszystko dobrze, ale powiedzcie jak wyglądają te punkciki :D

może ktoś robi misje na konia aktualnie i mógłby dać mi SS :D z góry dzięki, pierwszy kto da SS dostanie LIKE

Opublikowano

Ja nie robię misji na lv konia ale Powiem ci tak ,że to jakiś bug i jak najszybciej zgłoś go do support metin2 w końcu to ci naprawią bo tutaj wątpię ,że ktoś ci pomoże...

Opublikowano

Dzięki wszystkim za odpowiedzi. :D Kolega zrobił mi tą misje i powiedział, że pomyliłem je z punktami questowymi(co okazało się prawdą) :D Mam już 2 lvl konia :D .

P.S: Czy to normalne, że jak misja mi się nie uda, to mogę ją robić ciągle od nowa, aż do skutku? :D Bo wziąłem 1 po 2 bez czekania, ale wpierw mi nie zaliczyło:D Każdy dostaje LIKE, a Qusy 5(o ile jeszcze coś takiego jest :P)

@likeyou sory, wykorzystałem limit LIKE, ale później polubię :P

@QUSY to co do likeyou, a 5 Ci dałem(chyba, że jestem takim łomem, że nie umiem ;/)

POZDRO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...