Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szukam programu ktory laczy sie z kompem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam programu dzieki ktoremu bede mogl sterowc kompem gdy mnie nie ma w domu chodzi mi glownie do grania cos typu spashtop 2 gamepad ale to mi jakos nie podchodzi znacie jakies inne takie programy? Chcialbym sobie pograc w wowa na tel...

Telefon napewno pociagnie sgs2 ^^

Opublikowano

to sobie odpusc szukanie bo szybszego i wygodniejszego raczej nie znajdziesz tym bardziej do zarządzania na żywo komputerem przez sieć

zawsze będą lagi na tego typu programach

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Napewno nie ma innego lepszego? Mi nie chodzi o lagi bo lagow nie mam tylko jakos nie wiem jak go ustawic :D

Ps. Lacze sie z kompem pieknie dziala all i gdy chce sobie ustawic w grze ten pad i reszte to mi sie pasek z narzedziami nie przesuwa...

Opublikowano

Ja mam pytanie co do tego, nie chciałem zakładać nowego tematu więc piszę tutaj. Mój tablet to Prestigio PMP5570C Duo. RAM 1GB, Procek 2x 1,6ghz, więc nie jest zły.

Ściągnąłem sobie Splashtop Remote Desktop, ale jak sama nazwa wskazuje, jest to aplikacja do obsługi pulpitu, nie gier, jednak nawet tam mi tnie. Gry działają tylko na trybie w oknie.

Na TeamViewer pulpit i strony web nie mulą prawie w ogóle, pełny komfort użytkowania, ale gry to masakra. Ale to nie do tego służy.

Splashtop Gamepad to urządzenie do gier, więc pytam was: czy będzie się zacinać i będą lagi? Na YT wszystkim gry chodzą zupełnie płynnie, ale oni mają troszkę lepsze urządzenia. I czy będzie działać myszka? Nie ma demo do tego programu więc nie mam jak wypróbować, a wolę nie wyrzucać 30zł w bloto.

Licencja za 30zł jest ,,dożywotnia''?

Opublikowano

jak napisałem wyżej , takie programy służą do zdalnego zarządzania komputerem a nie do zdalnego grania na komputerze.

może w sieci lan jak się podlaczysz będzie działało płynnie ale nigdy nie będzie działało w czasie rzeczywistym, opóźnienia daje sam program, internet i telefon a szkoda nawet grac z lagiem ok 2 do 5 s !

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Hmm może AirDroid ale to chyba odwrotnosc tego co piszesz ;/

531ms4.jpg

Nie Kłóć Się z Głupcem , Bo Najpierw Sprowadzi Cię Do Własnego Poziomu A Potem Pokona Doświadczeniem

Opublikowano

Splashtop Gamepad 2- przez ten program gralem w wowa i cs ^^ Nie zacinalo mi sie tylko trzeba go ogarnac^^ W glownych ustawieniach nie laczac sie jeszcze z kompem zaznacz taka opcje Run in Contabile Mode i powinno dzialac ^^

Opublikowano

1.Samsung galaxy s2

2. Pobralem full wersje z blackmarketu^^ Wiec nie wiem na ike masz licencje ^^ Jak kupowalem na stronie gameloft gre to licencja byla na pol roku :) Pobierz sobie najlepiej zcrackowana wersje z neta :)

Opublikowano

nadal będzie działało bez zmian. niektórzy nie potrafią pojąć do czego służy program do ZARZĄDZANIA ZDALNEGO bo na pewno nie do GRANIA ZADALNEGO

kupno tego typu programu tylko po to by na nim grac to na pewno pieniądze wywalone w błoto

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

A niektórzy nie potrafią czytać po angielsku. Tam pisze GAMEPAD. I fajnie by było, gdybyś używał wielkich liter na początku zdania bo ciężko się ciebie czyta.

@edit Już działa tylko chodzi tak szybko że nie da się go kontrolować ;/

Opublikowano

Pobierz TeamViewer. Ale z góry mówię, że możesz mieć 1-5 FPs. Ewentualnie gdy PC i telefon jest w tym samym Wi-fi, to może być więcej

Hmm może AirDroid ale to chyba odwrotnosc tego co piszesz ;/

to nie jest odwrotność. AirDroid służy do zarządzania poszczególnymi funkcjami.
Opublikowano

Pobierz TeamViewer. Ale z góry mówię, że możesz mieć 1-5 FPs. Ewentualnie gdy PC i telefon jest w tym samym Wi-fi, to może być więcej

to nie jest odwrotność. AirDroid służy do zarządzania poszczególnymi funkcjami.

Próbowałem, TV jest mniej zaawansowany i właściwie ma inne zastosowanie, gry na nim chodzą masakrycznie wolno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...