Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] CraftShell opinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Używa ktoś jeszcze craftshell.pl? Zmiarzam kupić konto Vip na jakieś 60 slotów. Opłaca się i czy będą lagi?

Opublikowano

Ja mam serwer na craftshell.pl przez dość długi okres i jestem zadowolony. Jeżeli dobrze ustawisz ilość slotów i pluginy pod maszynę nie będziesz miał lagów :)

Opublikowano

Za 45zł nie utrzymasz takiego serwera 60 slotów.

Ja na CraftServe płaciłem 85zł za 40 slotów. Nie dasz rady, coś ty. Taki serwer by nie utrzymał, RAMU by zabrakło i serwer by się wyłączał.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Za 45zł nie utrzymasz takiego serwera 60 slotów.

Ja na CraftServe płaciłem 85zł za 40 slotów. Nie dasz rady, coś ty. Taki serwer by nie utrzymał, RAMU by zabrakło i serwer by się wyłączał.

Tak, tylko że tam płaci się za panel, itemshop itp a na CraftShellu nie ma tego i jest taniej.

Mam serwer 70 slotów na VIP i nie ma lagów :)

Opublikowano

Słyszałem, że ostatnio CraftShell polepszyli swoje serwery pod względem jakości - podobno więcej transferu serwery mają. :)
60-80mb na jednego gracza to dobrze nawet :D

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Mam aktualnie na tym Hostingu konto Vip. Serwer na 50 slotów, powiem szczerze, jest na nim tylko 20 osób i laguje !! Nie polecam tego Hostingu omijajcie go z daleka !!!

5255055987.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...