Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]GameServ Kosmiczne lagi na serwerze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm to tak :

Założyłem serwer minecraft 30slotów dokupiłem 500ramu i jak wszedłem na serwer to 3sec normalnej płynnej gry a potem nic bym mógł chodzić, a teren się nie renderuje, zwierzęta i potwory się nie ruszają moge rozwalać klocki ale nic nie wylatuje itp. czekałem najwięcej 3minuty ale nie mam cierpliwości czekać 20min aż mi 1 klocek sandu wypadnie . Macie jakiś pomysł na te lagi ? Proszę o szybkie odpowiedzi .

baner3.png

Opublikowano

Plugin NoLagg lub PTweaks lub skasuj pluginy niepotrzebne ale GameServ słynie z lagów

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Na serwerze mam tylko podstawowe pluginy, nic nie instalowałem, nic nie dodawałem ;/ Serwer ma max 1h

To jak zna ktoś na to rozwiązanie ?

baner3.png

Opublikowano

MPCTaylor - Jeżeli nie chcesz pomagać, to się nie udzielaj... Teraz tylko spamisz aby nabić jakiś post.

@Topic

Pluginy typu NoLagg nic nie pomogą. Zastanawiałeś się, czy to nie jest wina internetu?

Bez%2520nazwy.jpg

Speed Hack Minecraft 1.1 / 1.2.2

[Tut] Konfiguracja PermissionsEx + odblokujcie ...

Opublikowano

Nie wgrywałem nolagga 0 pluginów i dalej to samo, internet mam 8mb/s więc raczej nie powinien stwarzać problemów bo inne serwery na jakie wchodzę nic mi nie lagują ;/

baner3.png

Opublikowano

Nie nabijam sobie postów, ale nikt mu nie pomoże jak support. Oni mogą sprawdzić maszynę, dlatego dobrze mu radzę. Mi sprawdzili i znaleźli błędy i szybko naprawili problem.

Tak więc, XSzczureQx napisz do nich, bo warto. Pomogą Ci.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Pisałem do supportu niby naprawili ten problem, ale teraz zaóważyłem że jak wbijam na serwa to nieraz kilka osób siedzi i tylko ja jako jedyny z kolega . ;/

baner3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...