Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Laptop do Lola

Davide2009

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to nie laptop do lola tylko do gier. tutaj link http://www.razerzone.com/gaming-systems/razer-blade cena 2,5k $ narazie wole zostać przy swoim samsungu i7. i chciałbym gdzieś po polsku posłuchać o co chodzi z tym całym panelem przy klawiaturze.

edit.

Jednak jest troche o tym w necie. dla mnie lipa. niby fajne te bajery klawisze i ekranik z boku. ale ja w prawej rece mam myszke.

Opublikowano

Na klawiszach bocznych prawdopodobnie można używać skili, jednak wg. mnie jest to całkowicie nie przydatne bo skili równie dobrze oraz wygodnie mogę używać na klawiaturze.Cały laptop wygląda jednak efektownie lecz bardziej liczy się specyfikacja techniczna. Te boczne klawisze/ekran dotykowy były by przydatne np. do pingowania mapy oraz sterowania postaci jednak gdyby taki dodatek kosztował dużo to jest całkowicie zbędny bo reszta wygląda na normalny laptop z naklejkami League of Legends.

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Czyli tam gdzie jest ta mini mapa to tez jest myszka ? bo nie widze innej mozliwosci. A co do lapka za drogi , lepszy jakis tanszy ale bez dodatkow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...