Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pomocy w wyborze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc i Czołem ;)

Jaki polecicie mi tablet, zastanawiałem sie nad nexus 7, ale chciałbym jakiegos 10' calowca i tanszego (a na nexusa 10 mnie nie stac).

Tablet głownie do ogladania youtuba, filmow i najwazniejsze, zeby twitch chodził, czyli miał flasha ;D

Jaki mi polecicie tak do 500-600 zł.

Tylko nowe !

Opublikowano

Rzadko ktory tablet obsluguje plynnie flasha. Szukaj czegos od ainola albo overmaxa. Overmax ma bardzo dobry serwis w polsce.

W tej cenie najlepszego znalazlem overmaxa, 10.1", BT, WIFI, Dwa rdzenie na cortex a9 1.6GHz

http://allegro.pl/tablet-overmax-basecore-10-1-2x1-6-ghz-wifi-bt-i3122829231.html
W zupelnosci wystarczy do twoich potrzeb. Obway mam tylko o flasha, bo nie wiem czy cos bedzie pod ten procesor. Teoretycznie powinien dzialac ale to tylko teoria.
Opublikowano

A jak bym dołożył i kupił tego Nexusa 7, on obsługuje dobrze flasha ?

Nexus 7 to najlepszy z tabletów w swoim przedziale cenowym.

Twitch jak i youtube działają bez problemów - są od tego aplikacje, aczkolwiek w wersji przeglądarkowej jest lepiej ;>'

Szukaj używek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...