Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Szukam free hack'ow do War-Z

Stone217

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

raczej nie znajdziesz, jedyne sensowne to są płatne, gdzieś masz temat o tym. Ale nie polecam ci hacków bo to psuje fajną przygodę jaką ofiaruje gra WarZ i tą frajdę jak znajdziesz coś ciekawego :).

"Like nie Kosztuje.... A cieszy innych"

Ps. Prosze Administracje o zdjecie paru %. Z Gory bardzo dziekuje :)

Opublikowano

Wiem ta gra jest zajebista tylko jak widze ze koleś z za górki podąża za mną celownikiem i jak pociski lecą jak po sznureczku to musze coś mieć na takich typków ... -.-

Opublikowano

Aktualnie bezpłatnym , jedynym dobrze działającym jest REI , nic więcej ;/

jak możesz to daj link :) . Właśnie o to chodzi że wszyscy je mają i jak widzę kolesia który lata po całej mapie to mi się słabo robi -.-

Opublikowano

jak możesz to daj link :) . Właśnie o to chodzi że wszyscy je mają i jak widzę kolesia który lata po całej mapie to mi się słabo robi -.-

To wyjdź z servera, zreportuj go.

Jeśli zaczniesz używać cheatów, sam staniesz się tym "gównem"...

Opublikowano

To wyjdź z servera, zreportuj go.

Jeśli zaczniesz używać cheatów, sam staniesz się tym "gównem"...

Myślisz że tego nie robie kolego? ... Gram bez cheatów i ale jak mówiłem widzę kolesia który lata z mlotkiem i zabija moich znajomych a sam mam np MAgnuma to co mam go stracić przez Debila ... ? poprostu jak zobacze coś takiego to włącze hacka zabije typa i go wyłącze proste ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...