Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot trial Czasowy jak usunąć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam takie pytanie mam program dokładnie Bot do gry TibiaMe lecz jest to wersja trial i po

5/6 minutach się wyłącza wiem ze program był pisany w Delphi 7 czy można jakoś Ominąć, usunąć ten trial czasowy jeśli tak to jak to zrobic ? z góry dzięki za każdą pomoc ;)

Najlepsze i Najtańsze Serwery Polecam!!!

Opublikowano

Jeżeli nie znalazłeś tego w google, to możesz mi to wysłać na pw, ja sie przyjrze i ew.* za opłatą Ci to zcrackuje.

*za najnowsze themidy/vmprotecty/dzikie węże nie będę sie brał.

Pisze boty do gier WWW na zlecenie.

Opublikowano

to jest bardzo prosty bot ma tylko parę funkcji już wysyłam na pw ;) i pytanie zrobił byś to za darmo bo to raczej trudne nie jest a licencja na pełną wersje kosztuje 15zł więc nie wiem czy ci by się opłacało robić to za kase ;)

Edit: Wysłane

Najlepsze i Najtańsze Serwery Polecam!!!

Opublikowano

MUSZE SIE ZATRUDNIC W CARITAS

otwórz hexedytor i spaczuj bajty pod tymi adresami

0x56174

0x56180

na 0xC3. Oba. Powinno działać.

edit:

żeby człowieka który udostępnia dożywotnią licencje na bota za 5$ okradać.... SHAME ON YOU!

Pisze boty do gier WWW na zlecenie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam pytanie kupilem 2 boty. Full wersje dziewan bot są zaprogramowane na dwa nicki jeden to Strobe drugi Hae obydwa na 30 świecie. da sie jakos zmienic aby chodzily na innym nicku i swiecie??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...