Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]West vs Nordic ;)

DamCiWygrac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest to kolejny teamt typu "ktury serwer leprzy ? (ortografia specjalnie żeby nie było :P)". Chciałem was zapytać czy chcąc coś osiągnąć w LOL'u trzeba grać na West. Chodzi mi tu o przejście na zawodowstwo etc. Chciałbym też aby wypowiedzieli się tutaj xKasha i Farex ponieważ oni już coś osiągnęli :D. Czekam na wasze zdanie w tym temacie ;).

Opublikowano

Moim zdaniem na Eaście i na Weście jest PRAWIE wyrównany poziom. Na eaście przeważnie problem jest w tym, że gracze dużo flamują oraz nie skupiają się na grze, tylko chcą obrazić sojusznika/przeciwnika. Na weście nie flamują aż tak dużo, lecz się zdarzy.
Na weście możesz również spotkać jak będziesz miał wysokie elo, np. graczy takich jak Ocelote, Guardsman Bob itp, a na eaście takich graczy raczej nie spotkasz.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Ta, Farex :D

Dokąd nie grasz w diamencie to niema różnicy. Jedynie jak już jesteś wysoko to na wescie możesz częściej spotkać znane osoby.

Z tego co zauważyłem, to wszyscy pseudo pro'si przechodzą na west w poszukiwaniu większego poziomu gry, sądząc że tam zaczną wygrywać. Więc na niższej dywizji może tam być syf.

Na zawodostwo? Bez znaczenia.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Szczerze? Żeby przejść na zawodowstwo też musisz mieć jakieś znajomości bo jest kilkaset takich osób które grają dobrze, streamuja a nie są w żadnych większych "klanach".

Opublikowano

Znowu to samo...

Serwery praktycznie wyrównane z powodu wielkiej ilości ludzi myślących, że jest tam wielki poziom.

Grałem tam krótko po podziale serwerów i wtedy było widać to coś, że na 1500 elo ludzie grali jak teraz 1800+

Ogólnie teraz taka sama gra, nie ważne gdzie, czy na eune czy euw na platynie będziesz miał to samo.

Opublikowano

czarq. nie chodzi mi o poziom gry. Mam kumpla, który gra zajebiście dobrze i wszyscy mówimy mu żeby szedł na West. Może coś osiągnie.

W tym temacie nie chodzi o to, który serwer wybrać, na którym jest lepszy poziom. Chodzi mi tu przede wszystkim o to czy gracze z East grający dobrze mają szansę osiągnąć coś więcej niż tylko satysfakcję z tego, że są w diamencie/platynie. ;).

Opublikowano

hhahhahahahahahahahah farex cos osiagnal xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

czarq. nie chodzi mi o poziom gry. Mam kumpla, który gra zajebiście dobrze i wszyscy mówimy mu żeby szedł na West. Może coś osiągnie.

W tym temacie nie chodzi o to, który serwer wybrać, na którym jest lepszy poziom. Chodzi mi tu przede wszystkim o to czy gracze z East grający dobrze mają szansę osiągnąć coś więcej niż tylko satysfakcję z tego, że są w diamencie/platynie. ;).

Szczerze? Może.

Wiadomo, że na EuW jest bardzo dużo tych streamerów itd. więc taki człowiek z EuNe też mógłby zadebiutować.

Trzeba tylko wiedzieć jak.

Opublikowano

Why not? Jak ma się jakieś znajomości to można, bez nich też choć ciężej.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Lepiej siedziec na Eascie i wygrywac go4lole ^^

hhahhahahahahahahahah farex cos osiagnal xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Trzeba zaczac wrzucac ssy na forum, tez chce miec fanboyow ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...