Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania odnośnie Counter Strike.

ENDO.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc zamiast spamować całe forum Counter Strike 1.6 postanowiłem wszystkie pytania umieścić w jednym temacie, wiec tak.

-Gdzie są zapisane serwery? Chodzi mi o plik, żebym mógł podesłać go koledze i miał te same serwery w ulubionych.

-Mam Cs by Lanky, pozdro dla niego ;) Ale nie mam sounda, w sensie gdy wchodzę w grę, żeby leciała muzyka, we większości jest muzyka w tle, ale w tej wersji nie ma, jaki folder stworzyć i jak nazwać ten plik?

-Gdzie zapisane jest tło po wejściu w grę? W sensie, że gdy odpalam cs'a to mam w tle jakiś obraz, np. w by R3DBuLL jest dziewczyna w tle, a ja mam fajny obraz i zamiast tego obrazu który aktualnie posiadam, to zmienić na taki, jaki chcę.

-Jak spolszczyć menu? W sensie, że zamiast New Game, to Nowa Gra, w options>keyboard, żebym miał się łatwiej połapać, bo chciałbym wstawić cs'a przerobionego przeze mnie, mam zmienione modele, ale chciałbym jeszcze trochę spolszczyć.

No i to chyba na tyle, dla każdej odpowiedzi Like ;)

76561197967532978.png

Opublikowano

serwery:

config\serverbrowser.vdf

""-Mam Cs by Lanky, pozdro dla niego ;) Ale nie mam sounda, w sensie gdy wchodzę w grę, żeby leciała muzyka, we większości jest muzyka w tle, ale w tej wersji nie ma, jaki folder stworzyć i jak nazwać ten plik?"

skoro tak jest to tak będzie po prostu autor w edycji csa. tak chciał. - nie jestem pewien czy nie da się tego edytować

Z tłem lepiej zainstalować ci GUI(sprawdz co to oznacza) "gui do cs"

a z spolszczeniem menu to plik

resources/gamemenu.res

Oferta dot. MyBB, IPB, phpbb by przemo, phpbb3:

• Instalacja, konfiguracja forum
  • Konwertowanie bazy do innych silników np. z MyBB do IPB lub IPB 3.4 do 4.x
  • Przenoszenie forum z jednego serwera na drugi
  • Podpinanie domen
  • Instalacja, konfiguracja pluginów, lekka modyfikacja
  • Instalacja stylów, modyfikacje wyglądu forum
  • Doradztwo
  • Zaproponuj coś.
  • Technik

Tworzenie stron WWW (HTML5+ CSS3+JS) BOOSTRAP

Opublikowano

@up wszystko wyjaśnił lecz jak chcesz mieć muzyke w tle to zmień nazwe jakiejś nuty na gamestartup i wsadź do cstrike/media

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...