Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Polacy umieja grać !

MrGreenPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed chwilą byłem zaskoczony kolejnym polakiem grającym w lol'a.

UWAGA!

Od razu mówię nie żalę się ani nie chwalę, udostępniam to do pośmiania się ^^

beztytuudsn.png

Coś dla dociekliwych :

Czemu gra jest na botach ?

Wbijałem 1st'a, bo nie mam czasu ostatnio ^^

@DOWN

Powiem ci, że uważał każdy kill za własny, aleee tam ^^

@DOWN 2

Pisz co chcesz, takich jak ty jest więcej.

Ja nawet na to nie zważam uwagi.

(Jedynie co mogę zrobić to wysłać report za post nie wnoszący nic do teamatu)

Opublikowano

bardzo ciekawy screen najbardziej podoba mi się brak butów tier 2 w 20 minucie czy też full ad lee sin.

Ja nie kupuje do 30 min czasami też jestem nobem :(?

Każdy kiedyś zaczyna lub na acc gra jakiś znajomy, który chce sobie pograć.

Opublikowano

bardzo ciekawy screen najbardziej podoba mi się brak butów tier 2 w 20 minucie czy też full ad lee sin.

Przeczytaj cały pierwszy post.

Wbijałem 1st'a po co mi one były ?

Opublikowano

Jezu ale masz problem....

Moze grał pierwszy raz tryndą, nie podpasowała mu, albo na koncie grał znajomy, net mu szwankował. Bardzo możliwe, że grał jego low-lvl kolega i wzial takie spelle, jakie ma na swoim koncie.....

Opublikowano

Przed chwilą byłem zaskoczony kolejnym polakiem grającym w lol'a.

udostępniam to do pośmiania się ^^

O boże... jak śmiesznie

Albo byłeś na tyle głupi i go zreportowałeś (chyba tak)

albo dałeś honora z litości

Jeśli jednak to był report to winszuję głupoty.

heh

Opublikowano

Przejdzmy do konkretow, ten Trynda ma 14 lvl to raz, ma 13 asyst wiec nie rozumiem problemu.
Zeby bylo "smieszniej" twoje match history prezentuje sie nastepujaco:

• KhaZix - jungla - 2/5/3 - LOSE
  • Lee Sin - jungla - 5/11/21 - LOSE
  • Quinn - bot - 2/6/5 (134 cs w 33 min) - LOSE
  • Renekton - top - 5/9/5 (121 cs w 33 min) - LOSE
  • Draven - bot - 4/10/9 (94 cs w 30 min) - LOSE
  • Vi - jungla - 1/6/5 - LOSE

Pare winow sie znajdzie ale wszedzie lezysz z farma i staty dupy tez nie urywaja, zapewne powiesz ze masz asysty... twoj Trynda tez je ma ale ssa z nim wrzuciles. Popatrz na siebie, potem nabijaj sie z innych.

Teraz to my smiejemy sie z ciebie Polaku...

@down

Wstyd ci? Prawda boli co, patrzac na staz to on gra lepiej od ciebie. Lolking wczoraj byl zamulony, co sami oglosili na glownej i nie wszystkie konta byly uaktualnione, podalem to co bylo, teraz sie wykrecaj.

Opublikowano

@UP

Powyższe dane nie są od mojego konta ^^

Chcesz śmiej się każdy ma do tego prawo

(Na marginesie nie mam nawet Quinn)

Opublikowano

iexs.png

>nie umiej robić screenów w przyzwoitej jakości

>śmiej się z tryna 1/3

Nie mam pojęcia po chuj zrobiłeś ten temat, ale jedyna osoba z której tutaj jest beka to Ty xD Kolejny polaczek, który ma ból dupy o grę na botach.

btw. Znaleźliśmy prawdziwego mistrza cenzury xD

http://www.lolking.net/summoner/eune/25127037#history

z Twoją farmą powinieneś być w Plastiku VI, a nie w Silver III xD

Opublikowano

mniejsza o gre, ale udowadniasz, że polacy to flejmerzy hejterzy, trolle i blamerzy, typowy nup, Polska przemienia się w ruskuff.

@top

screen jak screen, poniżasz swój naród grając w gre międzynarodowa jesteś takim patriotom gzz.

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi którzy mówią:

"Wyjdzcie z kolejki nie będę grał z polaczkami" lub "Ja jebie co za pierdolony polak..."

Wkońcu każdy z nas jest polakiem, a jedzie na drugiego... Po za tym możemy się chwalić naszym polskim teamem Meet your Makers który jest dość silny :)

Co do ss'a nie wiem w czym problem ^^ każdy ma prawo grać... Możliwe, że ten gracz dał zagrać swojemu koledze który nie potrafi dobrze grać i zaczyna...

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi którzy mówią:

"Wyjdzcie z kolejki nie będę grał z polaczkami" lub "Ja jebie co za pierdolony polak..."

Wkońcu każdy jest polakiem, a jedzie na drugiego... Po za tym możemy się chwalić naszym polskim teamem Meet your Makers który jest dość silny :)

Co do ss'a nie wiem w czym problem ^^ każdy ma prawo grać... Możliwe, że ten gracz dał zagrać swojemu koledze który nie potrafi dobrze grać i zaczyna...

No dziś tak miałem xD gość pisze, widzę że lose bo sami polacy... Następnie był leave 10min -_-

heh

Opublikowano

Człowieku gość ma 17lvl, więc czego ty się spodziewasz:

http://www.lolking.net/summoner/eune/27838162

Każdy uczy się grać w swoim tempie, a 17lvl to jest dość niski poziom.

Edit: Ja kiedyś włączyłem grę, dałem siostrze żeby wbiła mi FirstWina i poszedłem pod prysznic. Wróciłem 1;9 na begginer... Dziwne? Nie bo przecież grała pierwszy raz nie wiedziała jak się zachować, nie wiedziała że istnieje sklep etc...

PS 1;3 to nic strasznego jeżeli ma 13 assyst (support takie ma zawsze, jak widać ksowałeś dużo też, albo "zabijaliście razem").

League of Legends

Opublikowano

Do autora tematu : Jestes zalosny, ssiesz i juz, wiecej nie skomentuje w twoja strone..

@ Topic : To gra na botach Gimbie ;p I ma 17 lvl czy tam 14 -.- Ja na botach jakos sie nie spinam zeby wygrac tylko tam testuje buildy a ty srasz, ze mial zjebane staty na botach. Idz sie schowaj.

Sam czasami feeduje tam jak na przyklad zrobie sobie no nwm.. Karthusa pod AD dla jaj. To boty czlowieku, nie rozumiem tego tematu. Jeszcze, ze koles uczy sie grac.

20utztj.jpg

Opublikowano

boze prosze cie wyjdz pokazujesz gre na botach gdzie wiekszosc sie uczy grac lub sie bawi a ty zapewne leciales tylko na fragi

Nick:18 [Forever][url=

Opublikowano

Ale śmieszne sam, do 10 lvl'a grałem na botach bo nie chciałem innym ludziom gier psuć, bo nie umiałem grać, a teraz jak nie mam czasu to robie first wina tylko i wychodze, więc może on też first wina wbijał, mówisz, że noobek, a sam grasz na botach, zastanów się w końcu.

Opublikowano

@Upy

On nie rozumie że każdy kiedyś zaczynał i nie jest tak dobry jak on. Nigdy nie zrozumiemy takich ludzi.

Opublikowano

może uczył sie grac >.< ja pierdole typie. Też zaczynałem na

botach i nawet z nimi przegrywałem... A teraz co ? Mam diament i gram

dla gamingu specnaz clan( na eslu przegraliśmy tylko z MYM'em) :>

przegraliscie tylko z mymem bo esl jest bo1 hahahahahaah, ps odpadliscie w cwiercfinale, gj bro, dobrze ze przegraliscie tylko na nich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...