Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin dodający nazwy miast

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy użytkownicy.

Poszukuję pluginu, który nazywa różne miasta/ulice (np. Konarskiego 5). Widziałem taki skrypt na jednym z serwerów, ale nie znałem jego nazwy. A gdy pytałem Administratora o nazwę, to mówił, że nie powie. :unsure:

Więc pytam tutaj o ten plugin. Z góry dziękuje za pomoc. :)

Opublikowano

Witajcie drodzy użytkownicy.

Poszukuję pluginu, który nazywa różne miasta/ulice (np. Konarskiego 5). Widziałem taki skrypt na jednym z serwerów, ale nie znałem jego nazwy. A gdy pytałem Administratora o nazwę, to mówił, że nie powie. :unsure:

Więc pytam tutaj o ten plugin. Z góry dziękuje za pomoc. :)

Ja sądzę że on sam ten skrypt zrobił jest taki plugin na to :).

@OFFTOP Fajny awatar... tylko szkoda że to orginał mojego xD bo ja se kolorek zmieniłem :P

Opublikowano

Ja sądzę że on sam ten skrypt zrobił jest taki plugin na to :).

@OFFTOP Fajny awatar... tylko szkoda że to orginał mojego xD bo ja se kolorek zmieniłem :P

Ale ja nie pytam, czy on zrobił sam, czy ściągnął. Widziałem to na wielu serwerach.

@OFFTOP: Dzięki :P

Opublikowano

Wydaję mi się, że to Towny, ale nie jestem pewien. Jeżeli coś znajdę na stronie bukkita, edytuję i dam znać.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Wydaję mi się, że to Towny, ale nie jestem pewien. Jeżeli coś znajdę na stronie bukkita, edytuję i dam znać.

Dobrze, dzięki. Zobaczę ten plugin, ale edytuj jak coś. ^_^

@EDIT To jednak nie ten plugin.

Opublikowano

To jaki?jeżeli masz serwer to radzę Ci żebyś Sam nazywał ulice :) ja tak robiłem i będę robił

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

Opublikowano

To jaki?jeżeli masz serwer to radzę Ci żebyś Sam nazywał ulice :) ja tak robiłem i będę robił

Sprawdzałem go, i to nie jest ten jakiego szukam..

A nazywać ulic sam nie umiem.

Opublikowano

Ja myśle, że to autorki plugin, ale nie wiem na 100%

Na pewno nie Autorski. Widziałem go na wieluu serwerach.

Opublikowano

Dobre pytanie. Jeżeli takie coś istnieje to się przyłączam, jednak wątpię bo tamten administrator może poprostu nazywał ulice na tabliczkach ;x albo dawał osobne cuboidy na ulice i dawał flagę aby pisało "witaj na ulicy ..." nwm. Nie mam pojęcia

Opublikowano

Dobre pytanie. Jeżeli takie coś istnieje to się przyłączam, jednak wątpię bo tamten administrator może poprostu nazywał ulice na tabliczkach ;x albo dawał osobne cuboidy na ulice i dawał flagę aby pisało "witaj na ulicy ..." nwm. Nie mam pojęcia

Możesz mi powiedzieć lub dać poradnik, jak zrobić ten napis z flagą?

Opublikowano

Jeżeli się nie mylę była to flaga greeting :) dajesz cuboida na całą ulice i piszesz /rg flag ulica1 greeting Witaj na ulicy ulica1 :) napisz czy działa. Jak nie to napisze jeszcze raz z kompa później :) liczę na like :)

Opublikowano

Jeżeli się nie mylę była to flaga greeting :) dajesz cuboida na całą ulice i piszesz /rg flag ulica1 greeting Witaj na ulicy ulica1 :) napisz czy działa. Jak nie to napisze jeszcze raz z kompa później :) liczę na like :)

A jak usunąć te greeting?

Opublikowano

Zapewne /rg flag ulica1 greeting deny czy coś takiego. Jestem na telefonie także niestety pomagam tylko i wyłącznie z pamięci ;<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...