Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prezentacja] The Best Black Ops 2 QuickScope in Poland (według mnie).

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam dla was dzisiaj QS'a mojego zrobionego dzisiaj ,ale moim zdaniem zajebistego :D. Przewińcie intro.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Sam quickscope bardzo fajny, ale mogłeś lepiej skręcić filmik (choćby usunąć hud kina)

Tak wiem ,ale to tylko robota amatora :D

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

WOW, bardzo trudne... Takie QS'y lecą codziennie =.=

to ja czekam na twoja wersje jak niebedzie jestes %#!@$ oszustem

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"

Opublikowano

Mi się spodobało, a co do samej edycji multimediów - dno.

Naprawdę? Intro trwające ponad połowę filmiku?

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Opublikowano

WOW! AWESOME QS! STARTY. Weź gościu, takie qs gracze na bo2 robią po kilkadziesiąt na mecz.. Weś kiedyś wejdź na esl i zobaczysz jak tam gra dobry sniper..

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

mi sie qs podobał

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...