Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis najważniejszych poradników - Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 111
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

W linku do poradnika "Od zera do bukkit developera" czy jakoś tak przenosi na profil jakiegoś użytkownika - natomiast z taptalka do tematu z aimbotem.

No pain, no drain.

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zrobiłem nowy design całego tematu, teraz temat wygląda o wiele lepiej i nie trzeba scrollowac aby znaleźć jeden poradnik... Dodałem także kilka nowych tematów które na pewno się przydadzą nowym. 

@Aktualizacja 19.11.2014

@Edit @1373230489-U611928.pngMayard. Spróbuje to zrobić jak będę miał chwile czasu, ale nie mam obrazków ;/ :D

Kappa.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam. Chciałbym dodać do spisu TUTORIAL który już dawno zapewne został zapomniany, a raczej na pewno się przyda.

KLIK - TheWalls Minigame

Prosiłbym tylko ze strony "użyszkodników" o nie trollowaniu tego tematu, bo jest o plagiat Filmu na YT bądź i innego tutorialu na mpcforum. Przed tym sprawdźcie datę wydania i porównajcie z tymi filmami na YT. Jak będziecie go czytać to zwróćcie uwagę na posty poniżej w którym napisałem tą treść ponad rok temu: "Niestety nie mam czasu i chęci do nakręcenia TuTa na YT, więc prosiłbym osobę o jego wykonanie w moim imieniu." Mógł ktoś o tym zapomnieć, więc podkreślam to NIE PLAGIAT!

Edytowane przez Romanowskika

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie poradniki są przydatne.Czasem nawet prosta sprawa może sprawiac problem a tu prosze taka skarbnica wiedzy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...