Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Łączenie się postów -24h

Gość                

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Co wy na to żeby włączyć łączenie się postów, które były napisane przed 24h jeden pod drugim.

Wyeliminowało by to double posty

Admin Cienia
Opublikowano

Szczególnie w publikacjach serwerów minecraft gdzie są masowe refreshe, bardzo by się takie coś przydało.

Jestem na tak.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Na tak

Szczególnie w publikacjach serwerów minecraft gdzie są masowe refreshe, bardzo by się takie coś przydało.

Jestem na tak.

W Metku tez by się przydało

Opublikowano

może być, ale już widzę skomlenie luda że nie mogą napisać posta...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Tak

Z drugiej strony taki random nie pomyśli, że posty się łączą i może zrobić nowe konto, bo bug/żal nie działa pisanie/whatever

s2c77Oa.png

Opublikowano

Oczywiście, że tak. Bardzo przyda się to w publikacjach serwerów. :)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Też jestem na tak, działa to fajnie na innych forach i tutaj też taka funckja by się przydała i jak już ktoś wspomniał można by wywalić z regulaminu warn za double posta bo takiego nie dało by się w sumie zrobić, bo po 24h można pisać jeden pod drugim.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...