Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno czołgu premium(Churchill III)

batoncmg2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

10k ale liczac ammo ?

Na spokojnie, jeśli będziesz grał na jakimś w miarę normalnym poziomie to z 20k będzie moim zdaniem normą.

Opublikowano

100Y jest bardziej do zabawy niż do zarobku

Wielki stalowy kloc, z pociskami po 1k

A churchill III?
Jak ogarniesz , to może nawet po 30k/bitwę (odliczając ammo itp) (jak nie zginiesz)
(na premce)

shoob.png

Opublikowano

nie wiem jak teraz ale kiedys zarabial slabiej niz kw-1

raczej dozbieraj na jakas VIII albo wydaj na premke bardziej sie oplaci

860331433165800174608.png

Opublikowano

Nigdy nie zarabiał mniej niż KV-1... Czołgi premium mają zwiększone zarobki od pobratymców tierowych... Bez premki na dobrej bitwie 25k, do 30k, z premką najwięcej 50k wyciągnąłem. Naprawa śmiesznie tania, pociski też. ;)

Opublikowano

to co lepiej kupić 100y czy Churchillka ? :)

Zapomniałem dodać jeszcze T-25 jak on zarabia ? podobnie do churchilla ?

Opublikowano

Zacznijmy od tego że Churchull to HT, SU-100Y to TD, a T-25 to Med. T-25 zarobki ma podobne do Chll III, ale jeżeli masz wybierać coś do zarobków, to SU nie polecam: pociski za 1,2k, a zarabia tak jak taki Pz IV S. zaroki na brudno. tylko że w Pz Iv wydasz na ammo 2k góra, a w SU-100Y 10-15k. Jednak jak ogarniasz TD, to można zarobić na SU-100Y. Tylko ten czołg jest wielki, przez co łatwy do wykrycia i zniszczenia. Ja bym brał Churchilla III.

Opublikowano

Su100Y Kupuj

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na spokojnie, jeśli będziesz grał na jakimś w miarę normalnym poziomie to z 20k będzie moim zdaniem normą.

Ja po 30k z premium bez premium 15k-20k

//Nie odkopujemy starych tematów jeśli czegoś nowego nie mamy do dodania

CvS

Opublikowano
Czolgi premium? Jedynie jak sa w promocji :) Wtedy mozna mowic o oplacalnosci. 70 zl za 100Y ? Nie, poczekam na kolejne (poprzednie przegapilem) promo :)

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...