Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek sura WP 38lv

FeHnE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanko czy jest sens na tym lv zostać z 2 miechy i bić metiny w m2 ? Bo skile na tej surze mam ostrze m3 zbroja m1 i mam tylko 5kk na ku czyli ok 7ku czar ostrze no a co dalej ? Mam normalnie EXPić i dopiero na 55lv zrobić przerwę na zrobienie skili itp ?

Opublikowano

bij metki w m2 dopóki nie zarobisz na większy lvl

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

Tzn nie ja EQ mam + 9 mi chodzi o to czy warto na tym lv zostać by zarobić na KU czy expić do tego 55 i dopiero w tedy zrobić sobie przerwę na ku itp

Opublikowano

Zatrzymaj się, zrób te skille i porządne eq i dopiero weź się za exp.

Ewentualnie zarób na pro eq, a potem na 55 rób te skille i stań an tym lvlu.

@up

To niezależne od tego kiedy się zatrzymasz, teraz masz łatwiej bo metki w m2, a tak to diabła tylko.

Opublikowano

No ale to co zatrzymam się teraz na 35lv i co ? EQ mam + 9 tylko zbroja YY + 7 ale z 100hp i kd speeda + 3 tak to fms + 9 kd srd 32 kd smieri moba +3

Opublikowano

Tzn mam 36lv i nie wiem czy EXPić czy co bo na KU itp mam 10kk no i dzienie staram się coś czytać albo sura WP ostrze/ zbroja lub buff pomoc. No i pytanie czy warto robić przerwę teraz czy dobić tego 55 i bić metki eq itp ?

Opublikowano

Kurwa ludzie pisze że mam EQ + 9 oprócz YY + 7 z 100hp kd speeda + 3. Chodzi mi o to czy warto zrobić przerwę na 36lv i czytać ku czy wbić 55lv i dopiero EQ itp ?

PS. Przed chwilką z Best Kapitana dropnoł mi kamol na 26 czyli +2kk :P

Opublikowano

Na 38 to tylko metin2 w m2 lub ew. dropienie na best. specjaliście broni na 30 lvl lub dropienie medali w średnim lochu

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano

no tak, masz eq , ale stać cię zeby w przyszłości kupić lepsze eq ? np na 61 duchową +9, łzy +9 itp ? Zarób na takie rzeczy, lub kup/zrób 35 lv dropa a expij surą :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...