Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Origin nie moge dodać przyjaciela.

gonzal11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. W origin na górze po lewej mam tylko okienka orogin i pomoc.A na górze po prawo jest mój nick i nic nawet kolega mnie dodać nie może.O co chodzi?? Orgin ma najnowszą wersję.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Dzisiaj kupiłem 1 gre na Origin. Ale nawet kolega nie wyszukuje mojego nicku.

Opublikowano

Okazało się że to aktywacjia zawiodła a ja podałem zły email prze rejestrowaniu i chu.. 130 zł przepadło

Opublikowano

Zawsze możesz z supportem EA się skontaktować, by przenieśli ci grę na inne konto. Kontaktuj się telefonicznie z Polskim supportem.

Opublikowano

Tak jak mówiłem. Musisz zgłosić się do supportu EA w sprawie odzyskania numeru seryjnego. Jakiś screen jako dowód musisz mieć lub coś.

Opublikowano

Niby jak mam ten screen wykonać.Na infolinie dzwonie od 10 i nie mogę się połączyć. Ale np Origin pobiera aktualizacjie mogę grać w Simcity na mp normalnie z innymi ale nie mam funkcji sieciowy.Albo na origin jak uruchamiam re wejde normalnie a na stronie ea już nie bo pisze że złe hasło albo e mail

Opublikowano

Skontaktuj się z Amerykańskim supportem, pokaż screeny tam jako dowód.

Support Amerykański działa praktycznie cały czas, to na ich web chacie, szybciej uzyskasz pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...