Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam maly prblem chodzmi mi o pc .ta

Mówmikotku998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam maly problem mam pc .ta windows 2000 komputer nie byl urzywany od 2000 roku aż do teraz postnaowilem sie troche nim pobawic pobawilem sie i jak wszytko parawie mi zostalo zrobione na kocńu zostal antywirus taki problem że zdaen antywirus sie nie zainstlauje co mam zrobic ??

???????????????????????

Opublikowano

Chłopie, ja na początku radzę, Ci się wziąć za naukę języka polskiego... serio bez obrazy ale piszesz tak, że Ciężko cokolwiek zrozumieć.

Nie musisz mieć antywirusa, jeśli sam korzystasz z komputera, wchodzisz tylko na zaufane strony i instalujesz/podłączasz tylko pewne urządzenia to po co zamulać kompa?

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Chłopie, ja na początku radzę, Ci się wziąć za naukę języka polskiego... serio bez obrazy ale piszesz tak, że Ciężko cokolwiek zrozumieć.

Nie musisz mieć antywirusa, jeśli sam korzystasz z komputera, wchodzisz tylko na zaufane strony i instalujesz/podłączasz tylko pewne urządzenia to po co zamulać kompa?

Boże dzeciku ja rozwijaom swowjom wypoiedz chodzmi mi o to że che mieć antywirusa wiesz ile progmów sledzoncych jest w necie masz pojcie a właże na różne stornki wiec wiesz jak ja nie to nq ;p o boże

Opublikowano

Wystarczy wejść w wymagania jakie musi spełniać komputer dla danego programu antyvirusowego i sam znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.

PS: A co do poprawnego pisania to właśnie poszedł raport.... Regulamin :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Wystarczy wejść w wymagania jakie musi spełniać komputer dla danego programu antyvirusowego i sam znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.

PS: A co do poprawnego pisania to właśnie poszedł raport.... Regulamin :)

o borze a jak mnei ktoś obrzi to jest dobrze xD chmmmm ?? jakie w co wystrczy wejsc morzna jaśniej ?>

Opublikowano

o borze a jak mnei ktoś obrzi to jest dobrze xD chmmmm ?? jakie w co wystrczy wejsc morzna jaśniej ?>

Jest to moja ostatnia odpowiedź, bo nie będe próbował doczytywać się co jest napisane w Twoim poście, więc nie popełniaj takich błędów.

Koledze wyżej chodziło o to :

Wyszukujesz w google np. Panda Antywirus i w wymaganiach dla programu masz napisane jakie obsługuje systemy itp.

Z tego co mi się kiedyś obiło o uszy to na tego windowsa nie było antywirusów ale mogę się mylić.. może teraz te najnowsze również tam działają.

Z jedną z ważniejszych rzeczy jeśli chodzi o zabezpieczenia to aktualizacja tzw. Service pack więcej znajdziesz tutaj :

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=20806

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Naucz się pisać bo chyba w podstawówce na świetlicy się do komputera dorwałeś.... Wejdź w wymagania jakie musisz spełnić ( twój komputer ) aby program działał na twoim komputerze. Wymagania są na stronie producenta, twórcy programu. I jak znajdziesz ten swój Windows 2000 to wtedy zainstalujesz..

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Naucz się pisać bo chyba w podstawówce na świetlicy się do komputera dorwałeś.... Wejdź w wymagania jakie musisz spełnić ( twój komputer ) aby program działał na twoim komputerze. Wymagania są na stronie producenta, twórcy programu. I jak znajdziesz ten swój Windows 2000 to wtedy zainstalujesz..

AHHAHA sam nie umiesz psiac :( zegnam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...