Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rykox v2 Czy Qentois

Pliczki   

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie Pliki Wybrac ?

• Rykox v2
      4
    • Qentois (sora nie wiem jak sie pisze)
      4
  2. 2. Serwer ?

• 4Fun
      1
    • Medium
      2
    • Easy
      2
    • Hard
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem Ze Są Pliki Derina Kocioła Terenza Ale Ja Szukam Czegoś Na Gotowo A Potem Do Edytowania

Sam Podejrzewam Ze Rykox To Masa Bugów Ale Myśle Ze Bardziej Pyli Sie Na Nim Postawic Coś Na Gotowo

A Co Do 4Fun IPD To Tak Z Ciekawosci

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Zrób lepiej coś od zera sam ;) nie ogarniesz tych wszystkich bugów na tych plikach, a one odstraszą tylko graczy :)

Opublikowano

Postaw serw na czystych Terenzo i rób. lepiej zrób autorski serw niż gotowiec. a jak już coś to polecam harda.

Opublikowano

ja tam lubie pliki rykoxa sa nawet fajne i maja mase rzeczy

ja bym ci proponowal wyciagnac najlepsze rzeczy z derin.V2 i rykox,V2 i z nich zrobic serwer mysle ze jak bys sie postaral to byl by swietny

jesli zaczynal bys od zera to nie polecam Badara ... lipne pliki i malo stabilne

Opublikowano

RyKoX ma mniej bugów.

Osobiście polecam wgrać na pliki Terenza RyKoXa, następnie wyczyścić je z niepotrzebych rzeczy, i sobie je edytować :)

Opublikowano

hmmm hmmmmm Ja Nie Jestem Zbyt Pro Wienc Chce Postawic Hamachi Na Gotowo A Może Później Coś Sam Wymyśle

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

hmmm hmmmmm Ja Nie Jestem Zbyt Pro Wienc Chce Postawic Hamachi Na Gotowo A Może Później Coś Sam Wymyśle

Skoro tak to wybierz RyKoXa. Nie trzeba ich edytować, i nie mają prawie wgl błędów.

Opublikowano

Skoro tak to wybierz RyKoXa. Nie trzeba ich edytować, i nie mają prawie wgl błędów.

Full bugów jeszcze tyle nigdy nie widziałem, Ja tam polecam Rain albo Terenzo :P

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

UP Mówiłem Szukam Czegoś Pod Gotowy Serwer

img-Czeres.png

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Full bugów jeszcze tyle nigdy nie widziałem, Ja tam polecam Rain albo Terenzo :P

Nie widziałem nigdy tak nieogarniętych ludzi.

RyKoX?! Wam się wydaje, że jak mają od chuja nowości to nie mają bugów? Wręcz przeciwnie, aż nad to ich jest.

Sam stawiałem serwer na tych plikach (VertigoMt2) i to gówno zniszczyło mi dedyka. Znaczy, że game strzeliło focha i nawet wgranie nowego nie pomogło. Przy czym game_2089 od derina rozjebało pliki.

Warum zgadzam się co do bugów na RyKoxie i To że Terenzo są git. Ale rain?!?!

Cofamy się do 2006 roku? Gorszych plików nie widziałem. Game trzeba łatać, syserr pełny nawet jak się nic nie zrobiło, przy otworzeniu Deakobe (chyba tak sie to pisze) tego drwala wyłączało serwer. Bez komenta.

Jak już coś to polecam Terenzo i Derina, terenzo musisz sobie zrobić (choć łyse nie są), derin to gotowiec.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...