Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Ze zrobieniem strony na plikach Terenza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z postawieniem strony na plikach Terenza ponieważ all config robie dobrze próbowałem wszystkie hasła IP i nic nie wiem czym to jest spowodowane jeśli ktoś zna inny sposób na zrobienie strony pod serwer easy vpn comodo(program podobny do hamachi) proszę pisać w temacie

1377863814-U611928.png

[/center]

Opublikowano

Jeżeli port 80 masz na czerwono zrób tak.

Windows 7 -> Menedżer Zadań -> Usługi -> MySQL -> Uruchom po czym włączasz port jeszcze raz (z tego co pamiętam).

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

@up

Porty może blokować np. skype/gadu... Dlatego najlepiej jest je wyłączyć przed włączeniem port mapa i uruchamianiem portów, a po włączeniu ich można już normalnie uruchomić te programy.. ;x

1377019234-U697852.png

Opublikowano

@up

Porty może blokować np. skype/gadu... Dlatego najlepiej jest je wyłączyć przed włączeniem port mapa i uruchamianiem portów, a po włączeniu ich można już normalnie uruchomić te programy.. ;x

Np. w Xamp bez uruchomienia usług MySQL to odblokowanie portów nic ci nie da ^^. Co do komunikatora "GG" pierwsze słyszę że GG blokuje port ze skype się zgodzę.

signjpg_swwrens.jpg

Opublikowano

Jak masz xampa na kompie, to on Ci blokuje 80.

Skype i GG nie blokuje tych portów :3

Wgraj apache22 na serwer. Wygodniej Ci będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...